menüde fps limitini açıp 60 fps'e sabitleyin.lobide az önce +70 derece gördü sizce normal mi
Alıntıyı görüntüle
5600G nin gpu birimiylemi oynuyorsunuz ayrı bir gpu mevcutmu?lobide az önce +70 derece gördü sizce normal mi
apumenüde fps limitini açıp 60 fps'e sabitleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600G nin gpu birimiylemi oynuyorsunuz ayrı bir gpu mevcutmu?
o zaman doğal olarak işlemci ısınabilir. monitörünüz kaç hz ise oyun içi fps i hz ile eşitleyin menü fps sınırınıda 60 a çekin boşuna bilgisayar kendini kasmasın. yinede ısınıyorsa termal macun kontrolü yapın. İşlemci soğutucunuz nedir öğrenebilirmiyim?
işlemci soğutucum stok fan monitörüm 100hz ama valorant gibi fps oyunlarında input lag oludugu icin fps kısıtlayamam pcyi alalı 1 ay yeni olacak termal macunu sürülüo zaman doğal olarak işlemci ısınabilir. monitörünüz kaç hz ise oyun içi fps i hz ile eşitleyin menü fps sınırınıda 60 a çekin boşuna bilgisayar kendini kasmasın. yinede ısınıyorsa termal macun kontrolü yapın. İşlemci soğutucunuz nedir öğrenebilirmiyim?
normal stok fanla hem apu işlemci normalişlemci soğutucum stok fan monitörüm 100hz ama valorant gibi fps oyunlarında input lag oludugu icin fps kısıtlayamam pcyi alalı 1 ay yeni olacak termal macunu sürülü
sıvı soğutma alsam tahminin ne kadar olur sıcaklık farkınormal stok fanla hem apu işlemci normal
Gayet normal, işlemci + dahili grafik birimin ikisi bir arada çalıştığı için bu sıcaklıklara çıkması normal.lobide az önce +70 derece gördü sizce normal mi
Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma almana gerek yok 80-85 e kadar yolu var 65-75 arasındaysa normal değerler.sıvı soğutma alsam tahminin ne kadar olur sıcaklık farkı
bütçen nedir ? hava soğutma öneririm .sıvı soğutma alsam tahminin ne kadar olur sıcaklık farkı
ya bütce koyarım sıkıntı değil de sıvı soğutma alsam peki gerek yok mu zaten kasam 240mmbütçen nedir ? hava soğutma öneririm .
bende de 5600g var 1 yıl önce 200 liraya 2 bakır borulu 8cm fanlı işlemci soğutucusu aldım hala serin serin çalışıyor oyunlarda 60 üstüne çıkmıyor stres testinde bile 68 derece, işlemci parası kadar sıvı soğutucu almanıza hiç gerek yok alın ucuz bir hava soğutucu rahat rahat yeticektirya bütce koyarım sıkıntı değil de sıvı soğutma alsam peki gerek yok mu zaten kasam 240mm
valla bendede kutudan cıkan stok fan var seninki iyiymiş fiyatına görebende de 5600g var 1 yıl önce 200 liraya 2 bakır borulu 8cm fanlı işlemci soğutucusu aldım hala serin serin çalışıyor oyunlarda 60 üstüne çıkmıyor stres testinde bile 68 derece, işlemci parası kadar sıvı soğutucu almanıza hiç gerek yok alın ucuz bir hava soğutucu rahat rahat yeticektir
Mesaj otomatik birleştirildi:
termal macunu da gidip kendim almadım kutudan çıkan macunu kullandım ona rağmen bu değerler