- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,440
elinizde termal macun var mı? kusura bakmayın rehber hazırlıyordum mesajınızı görmedim.Yok hocam ne yapabilirim sizce bunun için para ödemeden.
elinizde termal macun var mı? kusura bakmayın rehber hazırlıyordum mesajınızı görmedim.Yok hocam ne yapabilirim sizce bunun için para ödemeden.
?Soğutucu allahı nasıl soğutamadı![]()
Aykut Elmas | Onlarda-Bizde Tartışma Programları (Vine) - YouTubeالله Sen saygı duymuyor musun kardeşim الله' a?
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم.
Hayat fami kardeşim tek gerçek ALLAH (الله) gel seninle bir güzel tevbe edip dua edelim, ibadete başla. Tek gerçek ALLAH.
LA ILAHE ILLALLAH I DONT WANT TO SAY X ALLAHI ANYMORE I JUST WANT TO BE HAPPY TOVBE ESTAĞFURULLAHHayat fami kardeşim tek gerçek ALLAH (الله) gel seninle bir güzel tevbe edip dua edelim, ibadete başla. Tek gerçek ALLAH.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
RYZE TELEPORTATION 英雄联盟 400 CS 24 MIN HACK??? 闪光灯传送Doinb播放器ryze CENTUPLE FLASH 器 | 英雄联盟 DOINB RYZE HACK?英雄联盟 400 CS 24 MIN DOINB RYZE HACK?英雄联盟 400 CS 24 MIN DOINB RYZE HACK?英雄联盟 400 CS 24 MIN DOINB RYZE HACK?英雄联盟 400 CS 24 MIN DOINB RYZE HACK?英雄联盟 400 CS 24 MINLA ILAHE ILLALLAH I DONT WANT TO SAY X ALLAHI ANYMORE I JUST WANT TO BE HAPPY TOVBE ESTAĞFURULLAH