Nasıl ya?Hocam 57w güç tüketiminde hala 85 derece falan oluyor
Slikona bakmadım eve geçeyim bakarım ona.
T6 ultradan çıkanı kullanıyorum @cfranko temassızlık olabilir dedi ama zannetmiyorum nasıl olabilir ki sökmek uğraştırır ekran kartını falan da sökmek lazımNasıl ya?
Bir sorun var.
PBO ile 75W civarlarına çıkıyordu.
Normal ayarlarda 75W 85 derece zaten garip bir sonuç iken 57W 85 derece anormal.
Termal macun olarak ne kullanıyorsun?
Soğutucunun vidaları yok hocam kancalı.termal macunu az sürmüş çok sürmüş ve soğutucunun vidalarını çok sıkmış olabilirmisiniz.
kaliteli bir termal macun ile değişimini yapınT6 ultradan çıkanı kullanıyorum @cfranko temassızlık olabilir dedi ama zannetmiyorum nasıl olabilir ki sökmek uğraştırır ekran kartını falan da sökmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğutucunun vidaları yok hocam kancalı.
T6 Ultra'nın içinde bazen 6W/mK bazen 3W/mK falan çıkıyor.T6 ultradan çıkanı kullanıyorum @cfranko temassızlık olabilir dedi ama zannetmiyorum nasıl olabilir ki sökmek uğraştırır ekran kartını falan da sökmek lazım
Hocam ekran kartını sökmek lazım bir de uğraştırıyor valla neyse eve geçeyim yapalımEve geçince bir şeyler deneyelim, olmadı macun değiştirirsin hem de bunu yaparken soğutucuda temassızlık varsa düzelmiş olur.
ney önericeğiz soğutucu mu termal macun mu@Toxpox @sami şahin hocalarım evdeyim ne önerirsiniz