SE 234 ile oyunlarda 65 civarı takılıyor, T6 ULTRA dizginleyemez bu sıcaklıklarda.t6 ultra yeterlidir. oyunlarda 60 65 takılır
o kadar bütçem yok reis ya aldım bakalım en kötü iade ederim 70 bile benim için kafi şuan core performance boostu kapattım mecbur 80 85 e çıkıyor boştaSE 234 ile oyunlarda 65 civarı takılıyor, T6 ULTRA dizginleyemez bu sıcaklıklarda.
CPB kapalı verim alamazsınız o işlemciden, CPB açıkken T6 ULTRA ile oyunlarda 70 75 arası takılır diye düşünüyorum.o kadar bütçem yok reis ya aldım bakalım en kötü iade ederim 70 bile benim için kafi şuan core performance boostu kapattım mecbur 80 85 e çıkıyor boşta
şuan stok soğutucu olduğu için kapattım dostum snowman geldiğinde açacağım tabii ki ve şuan ekran kartımda gelmediCPB kapalı verim alamazsınız o işlemciden, CPB açıkken T6 ULTRA ile oyunlarda 70 75 arası takılır diye düşünüyorum.
PBO açık mı?
Anakartınız nedir?şuan stok soğutucu olduğu için kapattım dostum snowman geldiğinde açacağım tabii ki ve şuan ekran kartımda gelmedi
80'lere dayanabilirsiniz PBO açıkken.b450m s2h
Evet ve oyunlarda 69 derecelere dayanıyor bazen.siz yukarıda bahsettiğiniz soğutucuyu mu kullanıyorsunuz
40-45 arası, geceleri 38-43 arası.boşta sıcaklık kaç ?