Yardım Ryzen 5 5600X ile kullanabileceğim ikinci el anakart önerisi yapabilir misiniz?

Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kardeşim için bir sistem kurmayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600x'e karar verdim. Ancak anakart konusunda karar veremedim; B450 ve A520 arasında kaldım diyebilirim.

Bu arada henüz işlemciyi almadım, İntel tarafında daha mantıklı bir işlemci varsa onu da alabilirim.

Kardeşim için bir sistem kurmayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 5600x'e karar verdim. Ancak anakart konusunda karar veremedim; B450 ve A520 arasında kaldım diyebilirim.

Bu arada henüz işlemciyi almadım, İntel tarafında daha mantıklı bir işlemci varsa onu da alabilirim.
Bütçe? RX6700/XT olabilir belki.

Yanlış anlamışım.

a520 yeterli olur fazlasına gerek yok

b450 her zaman iyidir ama 2. el fiyatları nerdeyse 0 fiyatları kadar ben b450 tomahawk max ile r5 5600 kullanıyorum bu kadar yüksek bi anakart almana da gerek yok kaç usb istiyorsun kaç tane m2 slotu istiyorsun wifi istiyor musun ona göre al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,941
Üyeler
184,538
Son üye
tugrulpa
Geri