Ryzen 5 5600X ve RX 6600 Sistem Nasıldır?

Bu ssd matematiksel değerleri çok kötü. Pny 500gb alsın 939 TL ye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramleri ballistix single kitinden 2 tane olacak şekilde yap daha sağlam bir ram. Yayın falan mı açacaksın bilmiyorum ama eğer performans daha önemli ise 3060 a vereceğin para ile 6700xt al. Güç kaynağı yeterli. Ssd ise gayet güzel. Ram ve ekran kartını değiştirebilirsiniz ama burada yapacağınız iş önemli. Illüstratörlük veya rendering yapacaksan 3060 al. Ama dersen ki ben oyuncuyum performans yüksek olsun diyorsan 6700xt al. 3060 dlss açık performansı 6700xt stok performansa yetişemiyor.
genellikle oyunlar video çekme ve yayın olcak işte pcde

Anladım o zaman 3060 al. Nvec codec (kodlayıcı) ya ihtiyacın olacak çünkü. Yayın yaparken obs te nvec ayarını seçip yayını ekran kartından ver 1080p 60fps yağ gibi oyna.

Ramler mutlaka ballistix al.

Anladım o zaman 3060 al. Nvec codec (kodlayıcı) ya ihtiyacın olacak çünkü. Yayın yaparken obs te nvec ayarını seçip yayını ekran kartından ver 1080p 60fps yağ gibi oyna.

Ramler mutlaka ballistix al.
aga pekakla cs felan 200 300 fps görürümdür demi

Kesinlikle daha fazlasını göreceksin. Yayın dışı 350-400 yayında 250 ile 300 arasında gidip gelen bir fps değerin olur tahminimce.
75 hz monitör var şuan yenisini sonra alıcağımda adaptör gerkirmi eski monitör olduğu için benim şuan olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,646
Üyeler
185,297
Son üye
Melikedi
Geri