Neler Yeni

Ryzen 5 5600x vs Ryzen 3700x

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
Böyle 3550-4100tl arasında fiyatlara 5600x ve 5000tl civarı paralara 5800x öneren ya bu işten hiç anlamıyordur ya da amd ye biat etmiştir başka söyleyecek bir şey yok.
ben sadece sana tek noktada katılırım 3000 serisi alıncagına 10600 serisi alınması mantıklı. ama 5000 serisi alınma durumu varsa bütçe biraz zorlanmalı

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Kesinlikle 5600x almalısın

samet4747

80+ Platinum

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Boş fanboyluğun lüzmu yok. İntel piyasanın geçmişi ile de çok daha iyi durumda. En azından AMD gibi saçma hatalar vermiyor.
Tam anlamıyla BRUH.
Dostum sen çok yanlış anlamışsın, o ara sıra hata veren driverlar AMD'nin GPU'ları, gereksiz haterlığı kim yapıyor dön bi bak istersen.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
AMD hata falan vermiyor ki :)

Tam anlamıyla BRUH.
Dostum sen çok yanlış anlamışsın, o ara sıra hata veren driverlar AMD'nin GPU'ları, gereksiz haterlığı kim yapıyor dön bi bak istersen.
Valla burada gereksiz fanboyluk yapan yok dostum.
Ryzen 7 2700 kullanıyorum, 40 ratio dan yukarı asla çıkmıyor. BIOS güncel, ısınma ile alakası yok. 40 ratio da yükte 70 derece. en azından 42 göreyim değil mi? Olmuyor.
Ekran kartı tarafında yazacaklarımın buraya sığacağını sanmıyorum. Wattman mi dersin?
Görüntü gidip gelmesi mi dersin? Oyun esnasında karıncalanma mı dersin?
Hangisini istersin?
İşlemci konusunda belki fakat düzelttiklerini tüm anlamda farketmedikten sonra, ekran kartını asla AMD almam. Bende istemedim böyle olmasını. :(

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ryzen 7 2700 kullanıyorum, 40 ratio dan yukarı asla çıkmıyor. BIOS güncel, ısınma ile alakası yok. 40 ratio da yükte 70 derece. en azından 42 göreyim değil mi? Olmuyor.
Ekran kartı tarafında yazacaklarımın buraya sığacağını sanmıyorum. Wattman mi dersin?
Hangisini istersin?
İşlemci konusunda belki fakat düzelttiklerini tüm anlamda farketmedikten sonra, ekran kartını asla AMD almam. Bende istemedim böyle olmasını. :(
AMD ekran kartlarını savunmuyorum, RYZEN 2000 serisinde gereksiz voltaj problemi var, 1.3V ile 4GHz kullanan gördüm.
Ben 3500x işlemcim ile 1.1V 4GHz kullanıyorum, siz yanlış işlemciyi almışsınız sorun orada.
Ekran kartı konusunda NVIDIA kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
AMD ekran kartlarını savunmuyorum, RYZEN 2000 serisinde gereksiz voltaj problemi var, 1.3V ile 4GHz kullanan gördüm.
Ben 3500x işlemcim ile 1.1V 4GHz kullanıyorum, siz yanlış işlemciyi almışsınız sorun orada.
Ekran kartı konusunda NVIDIA kullanıyorum sıfır sıkıntı.
O kadar saçma ki. Arkadaş bir işlemci 1.4 de 42 ratio da, yükte nasıl kapanabilir ya? aklım almıyor valla. Yinede ilk işlemcim olduğunu için işlemcime aşığım. 😍

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O kadar saçma ki. Arkadaş bir işlemci 1.4 de 42 ratio da, yükte nasıl kapanabilir ya? aklım almıyor valla. Yinede ilk işlemcim olduğunu için işlemcime aşığım. 😍
2000 SERİSİ genellikle çoklu çekirdek yönelik, yayın, render vb. işleriniz yoksa 3000 serisi alsaydınız en azından.
3100 Mesela genelikle 2000 serisinin oyun performansından daha iyi sonuç veriyor.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
2000 SERİSİ genellikle çoklu çekirdek yönelik, yayın, render vb. işleriniz yoksa 3000 serisi alsaydınız en azından.
3100 Mesela genelikle 2000 serisinin oyun performansından daha iyi sonuç veriyor.
Toplayalı oldu zaman baya. İlk çıktığı zamanlar aldım. Render konusunda çok güzel. Laf yok fakat tekli çekirdekte çok zayıf. AMD alana kadar fanıydım öyle söyleyeyim. :(

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Toplayalı oldu zaman baya. İlk çıktığı zamanlar aldım. Render konusunda çok güzel. Laf yok fakat tekli çekirdekte çok zayıf. AMD alana kadar fanıydım öyle söyleyeyim. :(
İşlemci ve ekran kartımdan o kadar memnunum ki öyle söyleyeyim.
İşlemcim ile CS gibi işlemci tabanlı oyunda 400FPS alıyorum yüksek ayarlarda, yüksek ayarlarda ekran kartına biniyor yük ama olsun.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İşlemci ve ekran kartımdan o kadar memnunum ki öyle söyleyeyim.
İşlemcim ile CS gibi işlemci tabanlı oyunda 400FPS alıyorum yüksek ayarlarda, yüksek ayarlarda ekran kartına biniyor yük ama olsun.
2700 ile Lolde 200 ü geçemiyorum. :D
580 8gb var kart olarak.
AMD işlemci yapsın en iyisi her çıkarttığında üstüne koyuyor geliştiriyor kendini.
Ekran kartı yönünde yazılım konusunda gelişmesi lazım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
2700 ile Lolde 200 ü geçemiyorum. :D
580 8gb var kart olarak.
AMD işlemci yapsın en iyisi her çıkarttığında üstüne koyuyor geliştiriyor kendini.
Ekran kartı yönünde yazılım konusunda gelişmesi lazım.
Bende LoL'de her şey en yüksekte oyun için 170 FPS alıyorum nedendir çözemedim ama canımı sıkmıyor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,282
İsim
Mert Can Ergün
Hangisini istersin?
amd ekran kartlarında sorun yok

Top Bottom