Ryzen 5 7500f 3090 ekran kartlı sistem

Altay64

80+
Reaksiyon skoru
2
İşlemci Ryzen 5 7500f
MSI GeForce RTX 3090 Ventus 3X 24G OC Ekran Kartı

Biostar B650MT 6000Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart

Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu

GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5

MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası

(3 yorum)

Samsung Odyssey G3 LS24DG302EUXUF 24" 1 ms Full HD Pivot 180 Hz

ilk defa sistem topluycam o yüzden pek bi bilgim yok bu şekilde bi sistem toplamayı düşünüyorum herhangi bi sorun çıkarmı? dar boğaz gibi tüm parçalarım görüşlerinize ve eleştirilerinize açıktır güç kaynağı önerilerinize de açığım çok bi bütçem yok bu sisteme yeticek bi fiyat performans ürün olsa yeterli şimdiden teşşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda belirtmeyi unutmuşum alacağım ekran kartıyla kasanın arasında yarım cm fark var ekran kartı sığarmı sığmazsa kasa içinde önerilerinize açığım

İşlemci ekran kartı güzel bu monitörün 144 ve 165 versiyonlarını kullandım inanılmaz ghosting vardı 180de aynı ise başka monitör daha iyi olur

İşlemci ekran kartı güzel bu monitörün 144 ve 165 versiyonlarını kullandım inanılmaz ghosting vardı 180de aynı ise başka monitör daha iyi olur
Teşşekürler Psu için önerin varmı yada kasa için yarım cm için beğendiğim kasayı değiştirmeme gerek varmı sence ?

Teşşekürler Psu için önerin varmı yada kasa için yarım cm için beğendiğim kasayı değiştirmeme gerek varmı sence ?
Kasanın için genişliği mi yarım cm daha uzun? Öyleyse ucu ucuna sığar ama değiştirdim ben yine de

Kasanın için genişliği mi yarım cm daha uzun? Öyleyse ucu ucuna sığar ama değiştirdim ben yine de
Ekran kartı kasanın ekran kartı için ayırdığı yerden yarım cm uzun

Ne kadar tutuyor bunlar?Monitör 2k alsanız daha iyi olur.Hem ekran kartı için hem de düzgün 1080p monitörler artık 2k monitör fiyatlarına çok yakın.1080P alacaksanız bile o monitörü almayın

Ne kadar tutuyor bunlar?Monitör 2k alsanız daha iyi olur.Hem ekran kartı için hem de düzgün 1080p monitörler artık 2k monitör fiyatlarına çok yakın.1080P alacaksanız bile o monitörü almayın
Monitöre hala karar vermedim bi fikir olsun diye varsa önerin dinlerim ama fiyatda uygun olması lazım şuanki fiyatıyla 42 43 bandında zaten

Monitöre hala karar vermedim bi fikir olsun diye varsa önerin dinlerim ama fiyatda uygun olması lazım şuanki fiyatıyla 42 43 bandında zaten
Ekran kartını ventus yerıne başka model daha iyi olur.Fiyatı ne kadar 2.elde?O kadar bütçe varkende o anakartı almak uzun vadede çok mantıklı değil

Ekran kartını ventus yerıne başka model daha iyi olur.Fiyatı ne kadar 2.elde?O kadar bütçe varkende o anakartı almak uzun vadede çok mantıklı değil
25k 2.el

Gigabyte gaming oc var birde

25k 2.el

Gigabyte gaming oc var birde
25 k ya ikinci el 3090 çok gereksiz be hocam 20-21 k ya 4070 super alırsınız garantili

Geri