Ryzen 5 7500f fiyat performans sogutucu önerisi

jeykip06

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle merhaba 1 hafta önce ryzen 5 7500f islemcili sistem topladım bütcem yetmedigi icin stok sogutucuyla idare ederim dedim ama olacak gibi değil maks 2000 tl civarı kule tipi soğutucu almak istiyorum ama anlamiyorum hangisi uyar hangisi uymaz kasam corsair 3000d airflow yardimci olursanız sevinirim montajini kendim yapabilirmiyim.

Öncelikle merhaba 1 hafta önce ryzen 5 7500f islemcili sistem topladım bütcem yetmedigi icin stok sogutucuyla idare ederim dedim ama olacak gibi değil maks 2000 tl civarı kule tipi soğutucu almak istiyorum ama anlamiyorum hangisi uyar hangisi uymaz kasam corsair 3000d airflow yardimci olursanız sevinirim montajini kendim yapabilirmiyim.

Teşekur ederim

Thermalright phantom spirit/evo alınır tam bütçenize göre bir soğutucu.
7500f ile birlikte kullanıyorum, çok memnunum. Hem sessiz hem de buz gibi.

İnternetten izlersen çok kolay yaparsın, kutu içeriğinde gerekli aparatlar var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright phantom spirit/evo alınır tam bütçenize göre bir soğutucu.
7500f ile birlikte kullanıyorum, çok memnunum. Hem sessiz hem de buz gibi.
EVO stoklarda yok görünüyor şu an, zam falan gelecek herhalde.

İnternetten izlersen çok kolay yaparsın, kutu içeriğinde gerekli aparatlar var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EVO stoklarda yok görünüyor şu an, zam falan gelecek herhalde.
Çok övdük zam gelirse şaşırmam.

x123 duo gayet yeterli ucuz

Geri