100 tl farkla bu daha mantıklı 6 bakır borulu7500f için thermalight'ın tek fanlı soğutucuları gayet yetiyor. fazlasına bütçe yoksa gerek yok .
rgb var diye şeyettidim ADS.100 tl farkla bu daha mantıklı 6 bakır borulu
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bende bu se model var 55 üstüne çıkmıyor sıcaklıkBunu öneririm
Rgb ye gerek yok dersen kendi kullandığımThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu soğutucuyu da öneririm yakındır performanslarıThermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yakın zamanda almış olduğum ryzen 5 7500f işlemcisine bir hava soğutucu almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olabilir misiniz?
7500f e x123 de yeter. 560 lira 2 fanlı duo x123.Peerless assassin, phantom sprite falan bütçe yetiyor hocam arkadaşın ikisi de fazlasıyla yeterli de peerless mi daha iyiydi? Bide 7500f için şu 1250 1400 civarı olanlar da gayet rahat yetiyor değil mi?
@Bünyamina
@HacıSOFU
Fazla fazla yeterli hocam. X123 75 derecede tutabiliyor. Söylediğin soğutucular çok iyi. Bu soğutucuları 7800x3d ile kullanan arkadaşlar var.Peerless assassin, phantom sprite falan bütçe yetiyor hocam arkadaşın ikisi de fazlasıyla yeterli de peerless mi daha iyiydi? Bide 7500f için şu 1250 1400 civarı olanlar da gayet rahat yetiyor değil mi?
@Bünyamina
@HacıSOFU
@Bünyamina ve @HacıSOFU hocam ben bu işlemci ve anakartı yeni aldım anakart da b650m gaming plus modeli Msi'ın kasaya sığıp sığmama gibi bir problem olur mu kasanın da modeli bu https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,170608529.htmlFazla fazla yeterli hocam. X123 75 derecede tutabiliyor. Söylediğin soğutucular çok iyi. Bu soğutucuları 7800x3d ile kullanan arkadaşlar