Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7500F - RTX 4070 Super sistem 36.919 TL

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Cengiz Karaköseoğlu
Arkadaşlar çok iyi fiyat diyorsunuz kaçırmayın diyorsunuz ama neye göre?
Aynı sistemin markalı kaliteli hâlini akakce cimri epeyden toplayıp bakıyor musunuz ?
İnsanlar 1 2 3 aylık maaşlarını veriyorlar lütfen yorum yazarken dikkatli olalım.

Neden iyi yada neden kötü olduğunu açıklayalım.

İyi forumlar
Ben bile alacağım zaman bakıyorum parçalara. Bu sistem 7500f ve 4070 olması iyi ama parça kalitesi kötü. Bu kadar para vericeksen en azından parça kalitesi biraz daha iyi olması lazım. O yüzden benim görüşüm. Alınmaz . Almak isteyen keyfi bilir. Geçen vatan da 7500f ve 4070 msi ve thermaltake li sistem 35800 tl idi. Bu fiyatlara kaliteli parça iniyor ise imkansız değil. Yani demek istediğim bu sistem parçaları pahalı

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eray Yılmaz
Hocam kendim topluyorum en kaliteli markalar ile 5bin tl fark oluyor tavsiye etmem bu sistemi.
Piyasa o kadar düştüyse 5k fark verilebilir 1,2 ay öncesinde baya fark oluyordu çünkü. Ama gidip bu ekran kartı yerine msı diye ventus vb tercih etmeyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Mehmet Ali DENİZ
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Aynı sistemin markalı kaliteli hâlini akakce cimri epeyden toplayıp bakıyor musunuz ?
İnsanlar 1 2 3 aylık maaşlarını veriyorlar lütfen yorum yazarken dikkatli olalım.

İyi forumlar
Seni ayakta alkışlıyorum dostum 👏🏻👏🏻👏🏻

umaysehit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümay Şehit
Arkadaşım bu sistem özelliğine sahip bilgisayar istiyor birçok web sitesine baktık en uygun fiyat buydu. Daha uygunu belki çıkabilir belki çıkmayadabilir ama şuan için en uygun bu sistem.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Furkan Aydın
Eğer aynı kasayı en ucuz olarak toplamak istersen 42600 TL civarına felan toplayabilirsin ve parçalar hep ayrı yerlerde gelecek çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemeyeceksin montajını kendin yapacaksın.

Amd34

80+ Silver
Hazır sistem alınmaz gerçekten yenilemeye kalksak psu değişir anakart değişir ram değişir en iyisi biraz fazla verip kendin toplamak daha ileri dönük olur dandik yada giriş seviye ürünleri koyuyorlar

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hazır sistem alınmaz gerçekten yenilemeye kalksak psu değişir anakart değişir ram değişir en iyisi biraz fazla verip kendin toplamak daha ileri dönük olur dandik yada giriş seviye ürünleri koyuyorlar

Hazır sistemi özelleştirirsin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

İyi forumlar
Ak akçeden toplayıp onun bilgilendirmesini de sen yap dostum çocuklar piyasaya hakim oldukları için fiyatın çok iyi olduğunu biliyorlar tek tek topla rahat 45K seviyesinde bi sistem.

Top Bottom