3 ay vade farksız oluyordu, ziraat ve iş e diğer kartları bilmiyorumVatanda vade farksız taksit imkanı var mı dostlar baktım göremedim
3 ay vade farksız oluyordu, ziraat ve iş e diğer kartları bilmiyorumVatanda vade farksız taksit imkanı var mı dostlar baktım göremedim
Hocam ben kasayı thermals200 yaptım aldım eywİyi sistem ama kasa özelleştirilip alınmasını tavsiye ederim. Fiyatı da çok artmıyor.
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMS R5 7500F- RTX 4070 SUPER 12GB - B650M S2H DDR5 - 1TB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
nereden aldınız hocam ?Hocam ben kasayı thermals200 yaptım aldım eyw
Telefondan sipariş ettimnereden aldınız hocam ?
ama mağaza ise gönül rahatlığıyla alın zaten 2 saatte hazırlıyorlardostlar vatanın internet sitesinden alırken iki kez düşünün yoğunluk olduğu zaman çok geç gönderiyorlar
En az 5 yılı var bence render almak için doğru seçimbu sistem kaç yıl götürür yazılımcıyı arada bir de render da alabilirim
En az 5 yılı var bence render almak için doğru seçim