Neler Yeni

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4070 Super sistem 36.999 TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
sinan
Kaç ram slotu mevcut acaba 2x8 hali hazırda geliyor + olarak 16 ram alsak takabilir miyiz slot müsade eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi mi alsak acaba kasım da daha uygun fiyata bulabilir miyiz?

2 slot var. Malesef ikiside dolu.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kaç ram slotu mevcut acaba 2x8 hali hazırda geliyor + olarak 16 ram alsak takabilir miyiz slot müsade eder mi?

Şimdi mi alsak acaba kasım da daha uygun fiyata bulabilir miyiz?
Yaa şimdi benim 35k nakitim var fonda duruyor o kasıma kadar bana 2k ya yakın getirir o yüzden benim beklemem mantıklı tabi sabredebilirsem herkes için beklemek mantıklı sabredilebilirse zaten çünkü ne olacağı belli değil geçen sene yine bu zamanlar pc alacaktım dayanamadım aldım 26k ya sonra kasımda 23k ya fln geldi aynı sistemin daha iyisi zaten benim aldıgımında ekran kartı bozuk geldi 1 ayda garantisini beklemiştim

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
EREN
Aslında istedim gibi ama işaretlemek bi kaç soru var anakartı 1 k veren yukseltcem ekran kartı 2 fan acaba kaç düzeyde çalışır kasada rampage almam kesinlikle msi mi alsam THERMALTAKE mi ikiside kaliteli kasalar ama hangisi daha büyük
[otomatik birleştirme]1727185090[/otomatik birleştirme]
Aslında istedim gibi ama işaretlemek bi kaç soru var anakartı 1 k veren yukseltcem ekran kartı 2 fan acaba kaç düzeyde çalışır kasada rampage alma msi mi alsam THERMALTAKE mi ikiside kaliteli kasalar ama hangisi daha büyük
Bide acaba beklesem daha iyi gelirmi zaten bayadır bekliyorum daha uyguna geliri

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Heisenberg

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aslında istedim gibi ama işaretlemek bi kaç soru var anakartı 1 k veren yukseltcem ekran kartı 2 fan acaba kaç düzeyde çalışır kasada rampage almam kesinlikle msi mi alsam THERMALTAKE mi ikiside kaliteli kasalar ama hangisi daha büyük
[otomatik birleştirme]1727185090[/otomatik birleştirme]

Bide acaba beklesem daha iyi gelirmi zaten bayadır bekliyorum daha uyguna geliri
Dolar kasıma kadar yükselmezse gelir ben en ucuz 35k ya felan gelir diye tahmin ediyorum. Benim 40k ya kadar bütçem olduğu halde bekliyorum çünkü aynı paraya daha kaliteli parçalar alma şansı doğabilir. Ama ben bekliyemem diyenler için çok iyi ben kendimi zor tutuyorum mesela 2 saatir alsam mı almasam mı diye geziniyorum

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Rüveyda Akın
Yaa şimdi benim 35k nakitim var fonda duruyor o kasıma kadar bana 2k ya yakın getirir o yüzden benim beklemem mantıklı tabi sabredebilirsem herkes için beklemek mantıklı sabredilebilirse zaten çünkü ne olacağı belli değil geçen sene yine bu zamanlar pc alacaktım dayanamadım aldım 26k ya sonra kasımda 23k ya fln geldi aynı sistemin daha iyisi zaten benim aldıgımında ekran kartı bozuk geldi 1 ayda garantisini beklemiştim
Aldıysan bi daha niye sistem almaya niyetlendin ki?

Dolar kasıma kadar yükselmezse gelir ben en ucuz 35k ya felan gelir diye tahmin ediyorum. Benim 40k ya kadar bütçem olduğu halde bekliyorum çünkü aynı paraya daha kaliteli parçalar alma şansı doğabilir
Ayrıca bu fiyatlara daha farklı parçalar yok ki. 4070 Super ve 7500F işlemci standart oldu artık. 40 binden satılıyordu bu sistem 2 hafta önce.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aldıysan bi daha niye sistem almaya niyetlendin ki?

Ayrıca bu fiyatlara daha farklı parçalar yok ki. 4070 Super ve 7500F işlemci standart oldu artık. 40 binden satılıyordu bu sistem 2 hafta önce.
Satıp bir işe girdim üstüne kredi çektim şimdi o iş battı ordan kalan parayla pc alacağım 2pc parası fln kaybettikten sonra parça olarak dediğin doğru ama aynı paraya daha kaliteli anakart ve daha kaliteli ramler alma şansı doğabilir mesela benim alacağım şekilde bu sistem 42k tutuyor kasımda olsa belki 39,40k ya alınabilir çok bi fark yok arada ama ben paramı bankada işlettiğim için bu aradaki 2k fark + bankadan gelen 2k = 4k gibi bir rakam yapıyor.

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Rüveyda Akın
Satıp bir işe girdim üstüne kredi çektim şimdi o iş battı ordan kalan parayla pc alacağım 2pc parası fln kaybettikten sonra parça olarak dediğin doğru ama aynı paraya daha kaliteli anakart ve daha kaliteli ramler alma şansı doğabilir mesela benim alacağım şekilde bu sistem 42k tutuyor kasımda olsa belki 39,40k ya alınabilir çok bi fark yok arada ama ben paramı bankada işlettiğim için bu aradaki 2k fark + bankadan gelen 2k = 4k gibi bir rakam yapıyor
Bu fon işini nasıl öğrenebilirim? Bekleyen 20 bin liram var mesela 1 ay tutsam kaç lira getirir?

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ERKAN
32 gb ram ekleme getirmişler bilginize
Ram lar nasıl peki bilgisi olan var mı gskill flare x5

zakkaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusufcan Koçer
Dolar kasıma kadar yükselmezse gelir ben en ucuz 35k ya felan gelir diye tahmin ediyorum. Benim 40k ya kadar bütçem olduğu halde bekliyorum çünkü aynı paraya daha kaliteli parçalar alma şansı doğabilir. Ama ben bekliyemem diyenler için çok iyi ben kendimi zor tutuyorum mesela 2 saatir alsam mı almasam mı diye geziniyorum
Ben şahsen alıcam dayanamam 2 ay

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu fon işini nasıl öğrenebilirim? Bekleyen 20 bin liram var mesela 1 ay tutsam kaç lira getirir?
Risksiz fonlar %4 felan getiriyor. 20k ya 800tl ye yakın getirir. Ben fon sepetinde tutuyorum o biraz daha fazla getiriyor ama risk oranı azıcık daha fazla normalde düşük tutarlarda pek kullanılmaz ama ben tl de durmamak için tercih ettim ve riski az olduğu için alması ve satması kolaydır banka uygulamasından anlık alınıp satılabilir

Ben şahsen alıcam dayanamam 2 ay
1 ay 18 gün Hayırlı olsun şimdiden sıkıntısız alırsın umarım

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Rüveyda Akın
Risksiz fonlar %4 felan getiriyor. 20k ya 800tl ye yakın getirir. Ben fon sepetinde tutuyorum o biraz daha fazla getiriyor ama risk oranı azıcık daha fazla normalde düşük tutarlarda pek kullanılmaz ama ben tl de durmamak için tercih ettim ve riski az olduğu için alması ve satması kolaydır banka uygulamasından anlık alınıp satılabilir
Nasıl öğrenebilirim bu fon işlerini hocam? Hiçbir şey bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,353
Üyeler
160,074
Son üye
streanko
Top Bottom