🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,305
Son düzenleme:
Smokin sistem patladı desene

İtopya'dan İncehesap'a 17. yaş hediyesi 🤣 Smokin sistemin bi farkı kalmamış oldu maalesef 🥲

ihtiyacı olana hayırlı olsun güzel sistem vade farksız taksit bitmiş maalesef

İtopya da sistem daha mantıklı
İhtiyaç olsa itopyadan alırdım kasa vento yapar 35k gelirdi kule tipi de yine fsp seçerdim. Ekran kartı burada MSI en azından yok gainward ghost ne abi.
Edit: 5 taksit olayı bitmiş o üzdü olsa supermis

Şu sistemi 33K dan girse itopya 32.5k dan yapardı bence. Tüketici olarak alışverişi kesmemiz lazım ama 2. El piyasası pahalı olduğu için hala bunlardan almak zorunda kalıyoruz.

Bu forumda ki bazı insanlara diyecek bişey bulamıyorum. Smokini savunan şahıslar açtığım konuyu tekrar hatırlatayım.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-sistemi-sakin-almayin.1167778/#post-10504582
Açtığın konu bilgisizce ve cahilce açılmış bir konu. Sistemin fiyatı uygun gelmemiş olabilir ama parçalara bilmeden, araştırmadan çamur atmak ancak senin gibi trollerin işidir. Ben sana yine diyorum o kötülediğin kule tipi soğutmayı istediğin oyunda test edip göndereyim bak bakalım çin işimiymiş. Hayır yazdıklarımıza da cevap veremiyorsun o konu da bari pişkinliğini ve kötü niyetini devam ettirme.

Geri