❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB 64 GB RAM Sistem 33.266 TL

İptal telefonu geldi, iptali kabul ettikten 3 saat sonra hala iptal edilmemiş görünüyordu kendim siparişi iptal ettim. İptal eden arkadaşlar kontrol etsinler boşu boşuna daha fazla iade günü beklemeyin.

Son düzenleme:
Konuyu açanlar indirim bitti diye güncelleyin lütfen sürekli aynı fiyata düştü sanıyoruz

Siparişin durumunu sormak için aradım iptal talebinde bulunmuşsunuz dedi. Ben öyle bir talepte bulunmadım diyorum o zaman fiyatlandırmada bir hata olmuş 20 bin tl daha göndermeniz gerekiyor dediler.

Ödemeyi aynı şekilde havale yoluyla yaparsanız sistem değişiklik yapılmadan gönderilecek şeklinde bir telefon geldi, telefon gelen başka arkadaşlar da var mı?

Ödemeyi aynı şekilde havale yoluyla yaparsanız sistem değişiklik yapılmadan gönderilecek şeklinde bir telefon geldi, telefon gelen başka arkadaşlar da var mı?
evet beni de aradılar müşteri memnuniyeti kapsamında eğer onay verirseniz seçtiğiniz parçalar aynı kalacak şekilde teslim edebiliriz dediler

evet beni de aradılar müşteri memnuniyeti kapsamında eğer onay verirseniz seçtiğiniz parçalar aynı kalacak şekilde teslim edebiliriz dediler
İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.

Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi helal olsun ne diyeyim, şaşkınım.

Son düzenleme:
Beni de aradılar. Fiyatta yanlışlık olmuş ama üst yönetim ile görüşüldü ve onay verildi. Siparişiniz 3-5 iş gününde teslim edilecek denildi. Ben de tamam teşekkürler dedim kapattım. Onay istemediler yani.

İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.

Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi helal olsun ne diyeyim, şaşkınım.
Hayır özellikle sordum siparişle ilgili parça anlamında bir değişiklik yapılmayacak dendi. Bende şaşırdım itopya’dan beklemezdim.

Ee şimdi ne yapacağız biz bu 64gb rami :) İşin kötüsü ben Enis'in sistemden değil başka bir sistemden aldım. Daha saçma olanı cl30 olanı değil cl36 olanı seçmişim :D sistem bu:
1762946259133.webp

Geri