Ne karaktersiz bir firmaSiparişin durumunu sormak için aradım iptal talebinde bulunmuşsunuz dedi. Ben öyle bir talepte bulunmadım diyorum o zaman fiyatlandırmada bir hata olmuş 20 bin tl daha göndermeniz gerekiyor dediler.
al bunu rami sat ekran kartını sat 5060 ti 16 gb al 2x16 ramle değiş aynı fiyata gelir
evet beni de aradılar müşteri memnuniyeti kapsamında eğer onay verirseniz seçtiğiniz parçalar aynı kalacak şekilde teslim edebiliriz dedilerÖdemeyi aynı şekilde havale yoluyla yaparsanız sistem değişiklik yapılmadan gönderilecek şeklinde bir telefon geldi, telefon gelen başka arkadaşlar da var mı?
İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.evet beni de aradılar müşteri memnuniyeti kapsamında eğer onay verirseniz seçtiğiniz parçalar aynı kalacak şekilde teslim edebiliriz dediler
Hayır özellikle sordum siparişle ilgili parça anlamında bir değişiklik yapılmayacak dendi. Bende şaşırdım itopya’dan beklemezdim.İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.
Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi helal olsun ne diyeyim, şaşkınım.
Ramlerden birini sarsan iyi para kazanırsın gibi geldiEe şimdi ne yapacağız biz bu 64gb ramiİşin kötüsü ben Enis'in sistemden değil başka bir sistemden aldım. Daha saçma olanı cl30 olanı değil cl36 olanı seçmişim
sistem bu: Alıntıyı görüntüle