Ryzen 5 7500f ve Rtx 4070 sistem darboğaz yapıyor mu?

Reaksiyon skoru
2
Aldığım yer 4070 Gaming X slim olduğundan 4070 Supere yakın performans verir dedi Mafia Definetive de %92 ve % 96 arası ekran kartı kullanımı var bazen de %85 de takılıyor acaba işlemciye oc mu yapmalıyın ama suanki halinde bile stock fan olduğundan 80 derece altına inmiyor yardım edin.

başka kanallardan videolara baktım farklı işlemcilerde %98 %99 da çalışıyor mafia

Aldığım yer 4070 Gaming X slim olduğundan 4070 Supere yakın performans verir dedi Mafia Definetive de %92 ve % 96 arası ekran kartı kullanımı var bazen de %85 de takılıyor acaba işlemciye oc mu yapmalıyın ama suanki halinde bile stock fan olduğundan 80 derece altına inmiyor yardım edin.
yapmaz rahat rahat çalışır

oc yapayım mı işlemciye çünkü bazenleri bi 5 dk %87 de falan takılıyor ekran kartı kullanı mı
Hocam kullandığımız bilgisayar bileşenleri ısı altında çalışması içinde tasarlanmış, sabit 80-90 dereceler de durmuyorsa çıkıp inmesi gayet normal oc içinde ihtiyaç duyuyorsanız o derece çıkması ayrıca normal

Yalan söylemişler 4070 Super’e yakın performans göstermez sırf Gaming X Slim olması. Ayriyetten ekran kartın darboğaz yapmaz her düşük kullanım işlemci veya ekran kartının performansından kaynaklanmaz oyun optimizasyonu iyi değilse böyle sorunla yaşabilir.

Geri