- Reaksiyon skoru
- 11
beyler apu bir sistem toplayacaktim kafam karişti bende sorayim dedim ryzen 5 7600 de dahilk grafik birimi varmı?
saolun hocamVar..
peki x serisinde varmı varsa alicamdaVar..
7000 ve 9000 serisinde “F” eki olmayan hepsinde dahili grafik var ama içlerindeki grafik birimi çok zayıf onu diyim. Güçlü grafik birimi “G” eki olan modellerde var.saolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki x serisinde varmı varsa alicamda
hocam rx 550 ile kullanmaktan iyidir diye duşunuyorum sizce7000 ve 9000 serisinde “F” eki olmayan hepsinde dahili grafik var ama içlerindeki grafik birimi çok zayıf onu diyim. Güçlü grafik birimi “G” eki olan modellerde var.
RX550 daha iyi 7600un dahili ekran kartındanhocam rx 550 ile kullanmaktan iyidir diye duşunuyorum sizce
Pardon gece gece yanlış okumuşum bence birlikte kullanmanız daha iyidir tek kullanmaktanRX550 daha iyi 7600un dahili ekran kartından
RX 550 daha iyidir bunların iGPU sundan. Elde varsa idarelik tak yani.hocam rx 550 ile kullanmaktan iyidir diye duşunuyorum sizce
hocam elde butçede yok anca seneye degiştire bileceğim rx 550yide eski bi bilgisayardan bulmuştum zaten drop filan olmazssa kullanirim hocamİkinci elden uyguna alabileceğin kart her türlü daha iyidir.
7000 ve 9000 serisinde F yazanlar haricindekilerde iGPU var ama sağlam iGPU performansı istiyorsan 8000G serisi almalısın ama oyunlarda işlemci performansı olarak zayıf oldukları için önermiyorum.saolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki x serisinde varmı varsa alicamda
anladim hocam saolun7000 ve 9000 serisinde F yazanlar haricindekilerde iGPU var ama sağlam iGPU performansı istiyorsan 8000G serisi almalısın ama oyunlarda işlemci performansı olarak zayıf oldukları için önermiyorum.
Arkadaş emran kartınıda değişicek snaırım değişene kadar yeterli olur diye düşünüyorum7000 ve 9000 serisinde F yazanlar haricindekilerde iGPU var ama sağlam iGPU performansı istiyorsan 8000G serisi almalısın ama oyunlarda işlemci performansı olarak zayıf oldukları için önermiyorum.
en fazla 2 sene hocamArkadaş emran kartınıda değişicek snaırım değişene kadar yeterli olur diye düşünüyorum