Ryzen 5 7600 işlemci iyi mi?

Zwaxz

80+
Reaksiyon skoru
1
Ryzen 5 7600 işlemci aldım fakat bu işlemcinin neler sunabileceğini bilmiyorum bilgi edinmek isterim

Aktif olarak kullanıyorum. Merak ettiğin sorulara cevap verebilirim.

Ryzen 5 7600 işlemci aldım fakat bu işlemcinin neler sunabileceğini bilmiyorum bilgi edinmek isterim
AM5 platformunun fiyat performans milli işlemcisidir. 7500f ile aynı performansa sahiptir.
6core 12 thread ile gelir fakat oyun performansında ;
İntelin belirli yüksek "çekirdek"li işlemcilerini geride bırakır.
Soket olarak gelecek vaat eder ve bütçe dostudur.
Bana göre 1080p ve 2K çözünürlük işlemcisidir. Giriş-Orta(1080p) , Orta(1080,2K) , bazı Orta-Yüksek(2K) seviye ekran kartlarıyla darboğaz yapmadan uyumlu şekilde çalışır.

Oyun performanslarına ve ısı değerlerine YouTube dan ve donanım arşivi kanalından bakabilirsin.

Hayırlı olsun güzel bir işlemci soğutması kolay, verimli çalışan, hem oyun hem render da performansı yeterli.
Güncel bütün ekran kartlarıyla iyi performans verebilecek kadar güçlü.

Takıntılıysan, sıcak memlekette soğutması biraz rahatsız ediyor ama bu tarz çoğu işlemci de aşağı yukarı bu durum yaşanır diye düşünüyorum. 7500f-7600 fiyat avantajı olan hangisiyse FP ürünler. Üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri