sadece samet
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
R5 7600 islemcim hic bi sorun yokken bi anda 110 derece gormeye basladi yeniden baslattim fln hic bi türlü duzelmiyo herhangi bi sorunda yok yardim edin lütfen yanicak yoksa
Corsair h60 sivi sogutmaStok fanmı acaba
Yeni mı taktınız hocam?Corsair h60 sivi sogutma
Corsair h60 sivi sogu
Hayir bayadir kullanıyorumYeni mı taktınız hocam?
Yeni yapmadim bayadir boyle kullaniyorum bi anda oldu durduk yere herhangi bir sorunda yok anlamiyorumBağlantın yanlış olmuştur elektriği kesip bir bak
Bende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyorWindows kullanımnda işlemci kullanımı % kaçlarda ? % 100 demi. Yeni takmadım yani montaj yok macun değişmedi, aniden oldu diyorsunuz belki işlemciyi kullanan virus falan olabilir.
Edit: Birde biosa girin oradan bakın ısı kaçlarda.
Hocam anakart bağlantılarına bakar mısınız? Pompa falan çalışmıyordur belkiBende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyor
Öyle düşündüm bnde ama işlemci kullanımı yüzde 1 deymiş . O kadar düşük olmaz kullanım virüste. Ve biosa her virus giremez zor ihtimal orda işlemci 40 lar da olmalıydı virüs olmayabilir o zaman. Siz yine virüs taraması yapın temiz çıkarsa sorun o değil demek. Farklı bir durum oluşmuş.Bende virüs oldugunu düşünüyorum islemci kullanim %1 gorev yoneticisinde bios dan isiya bakiyorum 95 derecede kaliyo bios da uygulamadan bakinca 115 e kadar yukselip kapaniyor
115 de kapiyo110 derece olduğunda otomatikman kapanması lazım pc nin