hawkddf 80+ Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 418 Reaksiyon skoru 185 4 Mayıs 2025 #1 Ryzen 5 7600 işlemcime biostan overclock yaptım. Ardından occt de cpu testi yapayım dedim böyle bir hata aldım. Neyden kaynaklanıyor acaba?
Ryzen 5 7600 işlemcime biostan overclock yaptım. Ardından occt de cpu testi yapayım dedim böyle bir hata aldım. Neyden kaynaklanıyor acaba?
Ego.morior 80+ Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 286 Reaksiyon skoru 72 4 Mayıs 2025 #2 hawkddf yazmış: Ryzen 5 7600 işlemcime biostan overclock yaptım. Ardından occt de cpu testi yapayım dedim böyle bir hata aldım. Neyden kaynaklanıyor acaba? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... testi tekrar yapar mısınız bilgisayarı vs yeniden başlatarak
hawkddf yazmış: Ryzen 5 7600 işlemcime biostan overclock yaptım. Ardından occt de cpu testi yapayım dedim böyle bir hata aldım. Neyden kaynaklanıyor acaba? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... testi tekrar yapar mısınız bilgisayarı vs yeniden başlatarak
hawkddf 80+ Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 418 Reaksiyon skoru 185 4 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ego.morior yazmış: testi tekrar yapar mısınız bilgisayarı vs yeniden başlatarak Devamı için tıklayın... programı tekrar yükleyip deniyorum eğer olmazsa bir de öyle deneyim
Ego.morior yazmış: testi tekrar yapar mısınız bilgisayarı vs yeniden başlatarak Devamı için tıklayın... programı tekrar yükleyip deniyorum eğer olmazsa bir de öyle deneyim