Windows güç modu ne seçili? Yüksek performanstaysa dengeliye çekin yüksek performans işlemciyi boşta da yüksek hızlara zorlarElimde ryzen 5 7600x var sıvı soğutma thermalright aqua elite 360mm var fakat işlemci boşta 50 derece birden 60-65 oluyor tekrardan 50 oluyor boştayken bile 5.00 GHz de çalışıyor
üstat bana da yardımcı oldun ALLAH razı olsun görev yöneticisinden baktığımda işlemci full %100 çalışıyor gözüküyordu Salı günü 90 dereceyi gördü bende biraz tırsıpWindows güç modu ne seçili? Yüksek performanstaysa dengeliye çekin yüksek performans işlemciyi boşta da yüksek hızlara zorlar
İşlemcin nedir full %100 çalışması pek normal gelmedi.üstat bana da yardımcı oldun ALLAH razı olsun görev yöneticisinden baktığımda işlemci full %100 çalışıyor gözüküyordu Salı günü 90 dereceyi gördü bende biraz tırsıpbilgisayarı kapatıp termal macun yenilettim yine de genelde 70/75 ortalamalarda geziniyordu 85 lere çıkıyordu arada yine takip ediyordum kasam Dark Guardian soğutucu olarak Deepcool AK400 var tek fanlı sıkıntı bunlarda mı diye düşündüm hatta değiştirmeyi bile düşündüm tekrardan ALLAH razı olsun yorumunu okuduktan sonra %50 ye çektim şu anda sabit 50 derecede işlemci ben oyun olarak Silkroad Online oynuyorum 10 12 adet char açık oluyor genelde bilgisayar 24/7 açık işlemci kullanımını % kaç olarak sabit tutmak lazım yada başka oyun oynarken otomatik olarak kendisi artıyor mu
Çok soğuk çalışıyor helal olsun güzel soğutman var boşta 60 lara kadar normal o işlemci için.Elimde ryzen 5 7600x var sıvı soğutma thermalright aqua elite 360mm var fakat işlemci boşta 50 derece birden 60-65 oluyor tekrardan 50 oluyor boştayken bile 5.00 GHz de çalışıyor
7500F Sizin dediğiniz yerden ayarladım %100 dü %50 ye çektimİşlemcin nedir full %100 çalışması pek normal gelmedi.