🔥İndirim Ryzen 5 8400F 3.511 TL

Ryzen 5 5600 ve MSI B550 Pro'dan bunlara geçmek mantıklı ? Geçmeye değecek bir fark var mı ?

7500f yerine ucuz diye alacaktım ama vazgeçtim anakarttaki 2. m2 slotu aktif olmuyormuş 8400f lerde

Sıfırdan ddr5 dizecekler belki alabilir ama özellikle rekabetçi oyun oynayanlar için 5600 ve muadili sistemi olanlara bence bu işlemci ve anakart iyi değil. En az b650 ve 7500f işlemci ve muadiline yükseltme yapmanız daha mantıklı olacaktır. Naçizane fikrim.

2 tane m2 ssd'm var, var mı böyle uygun fiyatlı 2 tane m2 ssd destekleyen am5 anakart 3-5 bine filan, yada bunlardan birini alıp m2'lerden birini sataya mı dönüştüreyim ne dersiniz? 5600 den geçmeyi düşünüyorum

2 tane m2 ssd'm var, var mı böyle uygun fiyatlı 2 tane m2 ssd destekleyen am5 anakart 3-5 bine filan, yada bunlardan birini alıp m2'lerden birini sataya mı dönüştüreyim ne dersiniz? 5600 den geçmeyi düşünüyorum
Kupon ile 2.700 TL.

Alırken sıfırından aşağı ikinci el bulamıyorum, satarken de düzgün fiyata alıcı bulamıyorum fiyatı kuşa çeviriyorlar, inmezsen de satılmıyor. Bu ülkede nasıl bir ikinci el piyasası var anlamıyorum. Sıfırı 8500 olan anakartı 7500'den aşağı satan yok ki bir kaç ay garantisi kalmış ürünler hep. 1000 daha verip sıfır alsan taksit, kampanya, cashback her türlü daha karlı olacak.
Satarken b450 gaming plus max ve ryzen 5500'ü 2000'er liraya zorla satabildim
Araba işine döndü işte arabası olan herkes ilana koyuyor ama esasen satmak istemiyor ama bu sıfır fiyatına satılırsa neden olmasın diyorlar.. 2.el parcalar pcde kolay kolay gitmez

Geri