somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,499
dur abi belki x670 gelir ya amd xt serisi gibi işlemci çıkardı bunumu yapmayacakfark etmez. yeni aliriz.
dur abi belki x670 gelir ya amd xt serisi gibi işlemci çıkardı bunumu yapmayacakfark etmez. yeni aliriz.
Bence de kaç paralık fan ki zaten?fark etmez. yeni aliriz.
demi durdukça içindeki bilyeler ötecek bu seferdeÖteki türlü de bir çalışıp bir durursa ve fanın ömrünü bu daha çok götürürse ne olacak? Huu huuu huu diye öterse.![]()
bi 100-150tl derler servisinde.Bence de kaç paralık fan ki zaten?
alıyozmu ?1 Saat 49 dakka var..
100-150 TL hiçbir şey alınır ya. Ama almadan önce yağ ekleme gibi bir şansımız olursa o da yapılabilir, fanı yakından incelemedim yağlanır mı diye. Ben kendim yağlayabiliyorum.demi durdukça içindeki bilyeler ötecek bu seferde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi 100-150tl derler servisinde.
Mağazaya geliş saati olsa ne güzel olurdualıyozmu ?
arka jiletini varya kaç voltaj hangi marka olduğunu söyleyen onu çıkartıp onun altında vardır delik oraya bi WD-40 sıktımı tamamdır.100-150 TL hiçbir şey alınır ya. Ama almadan önce yağ ekleme gibi bir şansımız olursa o da yapılabilir, fanı yakından incelemedim yağlanır mı diye. Ben kendim yağlayabiliyorum.
Edepsizlik yapıp delik bırakmadılarsa diye dedim. İncelemeden bir şey demek istemedim. Muhtemelen deliği vardır.arka jiletini varya kaç voltaj hangi marka olduğunu söyleyen onu çıkartıp onun altında vardır delik oraya bi WD-40 sıktımı tamamdır.
Allah'ım inşallah B450 AORUS ELITE ile R7 5700X kullanabilirim amin.1 Saat 49 dakka var..
olabilir ama fanın arasından sıksanda içine sızar!Edepsizlik yapıp delik bırakmadılarsa diye dedim. İncelemeden bir şey demek istemedim. Muhtemelen deliği vardır.
amin ama ısınır!Allah'ım inşallah B450 AORUS ELITE ile R7 5700X kullanabilirim amin.
(Amin diyin)
işte orası sıkıntı. olmadı 5600X alırımolabilir ama fanın arasından sıksanda içine sızar!
amin ama ısınır!
Bu arada sadece anakart ısınır ML240V2 var işlemci ısınmaz benceolabilir ama fanın arasından sıksanda içine sızar!
amin ama ısınır!
Sadece anakart biraz sıcak çalışacak gibi. İdare edeceğiz artık.B450 Aorus Elite ile sıkıntı yaşayacağını sanmam, işlemciye güç beslemesi konusunda sıkıntı yapmazsa bence 10 numara çalışır.