Ryzen 5000 serisi bugün tanıtılıyor

demi durdukça içindeki bilyeler ötecek bu seferde :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi 100-150tl derler servisinde.
100-150 TL hiçbir şey alınır ya. Ama almadan önce yağ ekleme gibi bir şansımız olursa o da yapılabilir, fanı yakından incelemedim yağlanır mı diye. Ben kendim yağlayabiliyorum.

Mağazaya geliş saati olsa ne güzel olurdu 🤣
Almak için kuyruk olacak stoklar yetersiz olursa, parası olup da İntel alanlar bile performansı kıskanıp almak isteyebilir.

100-150 TL hiçbir şey alınır ya. Ama almadan önce yağ ekleme gibi bir şansımız olursa o da yapılabilir, fanı yakından incelemedim yağlanır mı diye. Ben kendim yağlayabiliyorum.
arka jiletini varya kaç voltaj hangi marka olduğunu söyleyen onu çıkartıp onun altında vardır delik oraya bi WD-40 sıktımı tamamdır.

arka jiletini varya kaç voltaj hangi marka olduğunu söyleyen onu çıkartıp onun altında vardır delik oraya bi WD-40 sıktımı tamamdır.
Edepsizlik yapıp delik bırakmadılarsa diye dedim. İncelemeden bir şey demek istemedim. Muhtemelen deliği vardır.

olabilir ama fanın arasından sıksanda içine sızar!

amin ama ısınır!
işte orası sıkıntı. olmadı 5600X alırım

olabilir ama fanın arasından sıksanda içine sızar!

amin ama ısınır!
Bu arada sadece anakart ısınır ML240V2 var işlemci ısınmaz bence

B450 Aorus Elite ile sıkıntı yaşayacağını sanmam, işlemciye güç beslemesi konusunda sıkıntı yapmazsa bence 10 numara çalışır.

B450 Aorus Elite ile sıkıntı yaşayacağını sanmam, işlemciye güç beslemesi konusunda sıkıntı yapmazsa bence 10 numara çalışır.
Sadece anakart biraz sıcak çalışacak gibi. İdare edeceğiz artık.

Geri