T.P.G.
80+ Titanium
Alacaklar baksın o zaman.olsun ben alamıyom sonucta banane
Alacaklar baksın o zaman.olsun ben alamıyom sonucta banane
Bu tanıtılan yeni ROG STRIX B550-XE GAMING WIFI ülkemize gelirmiki acaba abi 2 tane gen4 ssd slotu yapmışmıdır inşallah asus ?Aktiv chipset fan hic duymuyorum ben. 2345 rpm dönüyor.
usb 4.0 ve thunderbold 4 ve ddr5 hepsi 2022 gelcek. Yani am5 ve alder lake intel. Reis hepsi son ölü technik bi anda sunuyorlar. Iyikine matisse refresh cpu almisim bari refresh olayi. 3900xt ve 5900x arasinda tek 11% max Performance fark.Oda gözü kapali deymez upgrade
Asus yapiyor aksam bios update ve agesa update gelirBu tanıtılan yeni ROG STRIX B550-XE GAMING WIFI ülkemize gelirmiki acaba abi 2 tane gen4 ssd slotu yapmışmıdır inşallah asus ?
20 tane mesajı üst üste attığın için aldın.uyarı aldım "Technopat" kaynak olarak kullandığım için
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Aslan @RevDeisDou @2.js @EMREG @somoncum @cLarq @Tolga Samet @Derek Pappalardo @KKA_ @Jarvis-M @oguzhnsrmn
sizce 5600 veya 5600x 2500 lira altında olursa alınır mı 2500 lira ve altında olursa 3700x mi alınır yoksa 5600,5600x mi?
Bendemi ?20 tane mesajı üst üste attığın için aldın.
Abi inanırmısın hayatımda ilk defa asus ürün kullanacam aşırı heyecanlıyım merak ediyorum malzeme kalitesini yazılım kalitesini herşeyine ayrı bir heyecan duyuyorum hani bir araba için senelerce kenara para koyup beklersinya aynı o haz şuan bende bulunmakta.Asus yapiyor aksam bios update ve agesa update gelir
5700x alayım 7 sene götürsün beni RTX 3070 ile beraber bişey istemiyorum dahada 15K az buz para değil çünkü.5600x 3950x' i oyunda tokatlıcak gibi duruyor.
Efso yorum. Heycan olayini bilirim. Hayirlisi olsun ve en iyisi olsun senin icin ve diger arkadaslar icin. Hep derim iyi ve üst version aliniz ve 4 sene kafa rahat olsun diye. Cpu konusu baya önemli. Gpu gibi her iki sene upgrade etmiyor insan. Etse bile faydasini görmez Performance durumundan.Abi inanırmısın hayatımda ilk defa asus ürün kullanacam aşırı heyecanlıyım merak ediyorum malzeme kalitesini yazılım kalitesini herşeyine ayrı bir heyecan duyuyorum hani bir araba için senelerce kenara para koyup beklersinya aynı o haz şuan bende bulunmakta.
Ama şöyle düşünelim abi ben R5 3600 den R7 5700x atlayacam ona ben 5GHz üstüne hızaşırtayım 15-20FPS artış yakalayayım bişey istemem zaten.Efso yorum. Heycan olayini bilirim. Hayirlisi olsun ve en iyisi olsun senin icin ve diger arkadaslar icin. Hep derim iyi ve üst version aliniz ve 4 sene kafa rahat olsun diye. Cpu konusu baya önemli. Gpu gibi her iki sene upgrade etmiyor insan. Etse bile faydasini görmez Performance durumundan.
tavsiyem cpu konusunda. Bi nesil atlican ve ikinci devrede upgrade.
Ben misal am5 upgrade ederim. DDR 5 ve usb 4.0 yenilikler gelsin. Off ozaman yine Hayirlisi tabi. Öyle efso sistem dikerim
heycanin buraya kadar geldi.Ama şöyle düşünelim abi ben R5 3600 den R7 5700x atlayacam ona ben 5GHz üstüne hızaşırtayım 15-20FPS artış yakalayayım bişey istemem zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki AM5 çok daha yenilikçi olacak ama bana buda yeterbe abi ben HD4350 & e6500 ile 5 sene idare etmiş insanım beni 7 sene boyunca 1080p ultra altına düşmeyip 144FPS üstünü versin tamam bişey istemiyorum.