Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RYZEN 5600 1733 TL ŞOKK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Pusudayım babamla konuştum hak verdi oda izninde var
çok zor çokkk 20 sn de falan cevap atman lazım durmadan f5 mi atıcaksın ve birde bilmedğin yerden gelirse sen ggogle girene kadar 50 tane babayiğit cevaplar çok ümitlenme yani hiçbirşey kesin değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
çok zor çokkk 20 sn de falan cevap atman lazım durmadan f5 mi atıcaksın ve birde bilmedğin yerden gelirse sen ggogle girene kadar 50 tane babayiğit cevaplar çok ümitlenme yani hiçbirşey kesin değil.
Durmadan f5 yaparım evet tüm videoları nı izledim yeni attıklarını falan

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
ihtiyacın varda knkm illa verdiğinde şuna verdim diye söylemez abdullah abi benimde ihtiyacım var sende en azından ekran kartı var benim lptopumda intel hd graphicin hangi model oduğu belli değil işlemci pentium 4 den kötü yani burda kesin ben alıcam diye bir şey yok zaten çoğu zaman forumda abdullah abi aktif olanları görüyor
Pusudayım babamla konuştum hak verdi oda izninde var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Da vermemiştir i 5kartı verse söylerlerdir hd3450 yetmiyor bana

O yüzden çok ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ihtiyacın varda knkm illa verdiğinde şuna verdim diye söylemez abdullah abi benimde ihtiyacım var sende en azından ekran kartı var benim lptopumda intel hd graphicin hangi model oduğu belli değil işlemci pentium 4 den kötü yani burda kesin ben alıcam diye bir şey yok zaten çoğu zaman forumda abdullah abi aktif olanları görüyor
Bende aktifim yeterince

YunusOZ

80+ Bronze
@Osmanhoca ihtiyacın mı varmış? :D Komikmiş, birdaha olmasın kanka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
@Abdullah Hacıgül abi elimdeki kartlar bir şeye yaramıyor hd3450 çok kötü hiç bir şey yetmiyor babama diyorum beni dinlemiyor bile abi beni bir tek sen anlarsın abi nolur kartlarından bir tanesinide bana ver

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
w
@Abdullah Hacıgül abi elimdeki kartlar bir şeye yaramıyor hd3450 çok kötü hiç bir şey yetmiyor babama diyorum beni dinlemiyor bile abi beni bir tek sen anlarsın abi nolur kartlarından bir tanesinide bana ver
etiket atma knk sinirleniyor adam

katılıyorum 1700 liraya zaten 1060 rx580 8gb vs geliyor babanda vericekmiş işte 5700x asus rog serisi parçaları
Daha demin işlemci alıp kâr'a geçecektin ne oldu? Paran mı yok oldu :D

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
beyler üzüntü show yapmayın yaptıkça batıyorsunuz

birde durduk yere etiket atmışsın umarım sana çıkmaz

w

etiket atma knk sinirleniyor adam

katılıyorum 1700 liraya zaten 1060 rx580 8gb vs geliyor babanda vericekmiş işte 5700x asus rog serisi parçaları
o kartı bedavaya alcak satcak 2kya

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

sen şu 300 lira yatırıp iphone 14 alıyorum falan dedin ordanda gelmiyormu knk para olan parayla almayıpta beleşe getirmek pek ihtiyacım var demek olmaz.al-sattan gelen para ilede alabilirsin yani bu alamıyorsun anlamına gemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
beyler üzüntü show yapmayın yaptıkça batıyorsunuz

birde durduk yere etiket atmışsın umarım sana çıkmaz

o kartı bedavaya alcak satcak 2kya
Beddua ların tersi çıkarmış batan da sensin
sen şu 300 lira yatırıp iphone 14 alıyorum falan dedin ordanda gelmiyormu knk para olan parayla almayıpta beleşe getirmek pek ihtiyacım var demek olmaz.al-sattan gelen para ilede alabilirsin yani bu alamıyorsun anlamına gemiyor
Çok ihtiyacım var o ekran kartına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom