Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RYZEN 5600 1733 TL ŞOKK

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Beddua ların tersi çıkarmış batan da sensin
Çok ihtiyacım var o ekran kartına
knk ihtiyacım var diyorsun fakat paran var belli yani durumunda iyi cümlelerin çelişkili yani alıp satıcaksan gerçekten yazık topu topu 25 kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
kanka önüne süt dökmüş kedi gibisin benim ihtiyacım yokki laptopum var gt740mli o bana yetiyor
Benim ihtiyacım var o yüzden almak istiyorum babam 1660s için para vermiyor bana benim de pek param yok ufak şeyler için var
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ihtiyacım var diyorsun fakat paran var belli yani durumunda iyi cümlelerin çelişkili yani alıp satıcaksan gerçekten yazık topu topu 25 kart
Satmak için değil kullanmak için istiyorum o ekran kartı nı

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Benim ihtiyacım var o yüzden almak istiyorum babam 1660s için para vermiyor bana benim de pek param yok ufak şeyler için var

kanka bunu alcak paran var bu 1600tl 1600tlye istediğin ekran kartını alırsın nerdeyse indirimden rx570ler 1k filan

federalper

80+ Silver

Baban da ddr5 li R9 7950x e geçecek para var fakat sana 1650 almıyor mu dostum lütfen yalan söyleme babanın öyle bir maddi gücü olsa sana neden iyi kötü bir şey almasın

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Orayı geç hacı abi zaten 1700 e bu işlemciyi almış o para havadan mı geldi yani illa 1660s mi o paraya 1060 lar rx580 ler bol
Baban da ddr5 li R9 7950x e geçecek para var fakat sana 1650 almıyor mu dostum lütfen yalan söyleme babanın öyle bir maddi gücü olsa sana neden iyi kötü bir şey almasın

inandırıcı gelmiyor knk artık baban full asus rog sistemden ddr5 e geçiyor ve 2k veremiycek değildir.

YunusOZ

80+ Bronze

Babanın pc'de oyna.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ahmet Hakan
Para iadesi yaptılar

Birde şöyle bir şey daha oldu babam ddr5 e geçti siparişi verdi yani Ryzen 9 7950x g .skıll tiridient Z 32gb ram ve Asus rog strix x670 e gaming wifi anakart aldı kendi anakart işlemci Rami bide bana verdi rog strix b550 5700x Trident Z 16gb ram i de bana vercek sipariş i gelince Abdullah abinin verdiği 1660s lerden birini alcam birde alabilirsem inşallah birde PSU ike kasa değişirsem tam olucak

Öbür 16gb ramide satçak babam
O sistemi tek tek satsan 1650-i3 12100f kombosu kovalayabilirsin üstüne koymadan. Boş acıtasyon yapmışsın. Açgözlülük seninki sadece. Şahsen 4650g APUsu ile hayatıma devam edebiliyorum. 720p oynatıyor mu oynatıyor. O sistemi sana verecek adamın ekran kartını vermeyeceğini gram da sanmıyorum. Adamın Fuzuli yükseltmelere parası bol bir ekran kartı almayı sana çok görüyorsa sorun başkadır. Ya senin yaşın gereği ekran kartı alıp oyunlara zamanını gömmeni istemiyordur. Ya bu anlattıkların kolpadır. Ya da al-sat gibi bir amacın vardır. O sisteme sahip olup 1660 ile yetinmek baya yüce gönüllülük çünkü.

Son düzenleme:

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer

5700x 6750xt ok lol

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Babanın pc'de oyna.
Bana pek vermiyor

O sistemi tek tek satsan 1650-i3 12100f kombosu kovalayabilirsin üstüne koymadan. Boş acıtasyon yapmışsın. Açgözlülük seninki sadece. Şahsen 4650g APUsu ile hayatıma devam edebiliyorum. 720p oynatıyor mu oynatıyor. O sistemi sana verecek adamın ekran kartını vermeyeceğini gram da sanmıyorum. Adamın Fuzuli yükseltmelere parası bol bir ekran kartı almayı sana çok görüyorsa sorun başkadır. Ya senin yaşın gereği ekran kartı alıp oyunlara zamanını gömmeni istemiyordur. Ya bu anlattıkların kolpadır. Ya da al-sat gibi bir amacın vardır. O sisteme sahip olup 1660 ile yetinmek baya yüce gönüllülük çünkü.
Al sat amacım yok diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Orayı geç hacı abi zaten 1700 e bu işlemciyi almış o para havadan mı geldi yani illa 1660s mi o paraya 1060 lar rx580 ler bol

inandırıcı gelmiyor knk artık baban full asus rog sistemden ddr5 e geçiyor ve 2k veremiycek değildir.
God of War oynamak istiyorum açmıyor PC world of tankı bile açmıyor babamın sipariş gelince ban
büyüyünce oynarsın şimdi kraloyun falan takıl. maşallah pırıl pırıl kafalar ekran kartı dileniyor forumda trajik :)
Geforce now diye bir şey duydum onunla bütün oyunları oynayabiliyormuşuz sıkıntısız kasmadan donmadan

büyüyünce oynarsın şimdi kraloyun falan takıl. maşallah pırıl pırıl kafalar ekran kartı dileniyor forumda trajik :)
Dilenmiyiamdw napıyım hd3450 bir işe yaramıyor

kanka bunu alcak paran var bu 1600tl 1600tlye istediğin ekran kartını alırsın nerdeyse indirimden rx570ler 1k filan
Rx570 bir halta yaramıyor ama hd3450 den iyi

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom