1k ucuz bide intel performans farkı yoksa neden alma dedin reis kronik sorunumu var yoksaIntel alma ama i5 12400f daha iyi r5 5600x ile rakip
hocam 5600'ün l3 önbelleği daha yüksek bu yüzden oyunlarda daha yüksek performans verir diye düşünüyorum.1k ucuz bide intel performans farkı yoksa neden alma dedin reis kronik sorunumu var yoksa
vatandaVatandan baktım arada 1k fark var hangisi alınmalı sizce hangisi daha iyi performans verir oyun için alacamda ekran kartı 3070ti
Değerlendircem bunuda eywhocam 5600'ün l3 önbelleği daha yüksek bu yüzden oyunlarda daha yüksek performans verir diye düşünüyorum.
Reis ana kart falan düşünmüyorum fiyat 1 k oynuyor arada hangisini almak mantıklı olur hangisi 3070ti yanına yakışır sadece oyun için deli gibi oyun oynayacam tek amacım hava soğutucu alacam her ikisşde olursa farketmez ama sizce hangisi uzun ömürlü stabil performanslı onu söylerseniz memnun olurumvatanda
i5 12400f 6k
r5 5600 7k
o fiyatlara aldanma.
sıfırdan sistem mi kuracaksın anlamadım.
işlemci işe birlikte anakart seçeneğini de değerlendirmen lazım...
yani aradaki 1k fark olarak değerlendirmek yanıltıcı olur...
e hocam deli gibi oyun oynayacaksanız 5600 alın tabiDeğerlendircem bunuda eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ana kart falan düşünmüyorum fiyat 1 k oynuyor arada hangisini almak mantıklı olur hangisi 3070ti yanına yakışır sadece oyun için deli gibi oyun oynayacam tek amacım hava soğutucu alacam her ikisşde olursa farketmez ama sizce hangisi uzun ömürlü stabil performanslı onu söylerseniz memnun olurum
oyun için r5 5600Değerlendircem bunuda eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ana kart falan düşünmüyorum fiyat 1 k oynuyor arada hangisini almak mantıklı olur hangisi 3070ti yanına yakışır sadece oyun için deli gibi oyun oynayacam tek amacım hava soğutucu alacam her ikisşde olursa farketmez ama sizce hangisi uzun ömürlü stabil performanslı onu söylerseniz memnun olurum
Şuan h610m-e var msı markasına ait ama mesele değil ana kart değiştiririmElinizde anakart var mı?
Reis kutlu faturalı alacam ben tray istemiyorum nedense![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
vatandan almak şart değilse 3641 TL