Neler Yeni

Ryzen 5600X için soğutucu önerisi

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
Corsair h100 sıvı soğutma vardı garantisi biter bitmez pert oldu. Kule tipi bakınıyorum aklımda thermalrightın peerless assassin ve phantom spirit se modelleri var. Kasam corsair 4000x. Sizce hangisi daha mantıklı olur ? Şuan stok fanla coreboost kapalı bir şekilde kullanıyorum. Sıcaklık yük altında 70 dereceye kadar ulaşıyor ve aynı zamanda arka üst tarafa bir fan daha almak istiyorum hava akışı için sizce gerek var mıdır ? Ön tarafta 3 fan var arkada da bir tane egzoz fanı var.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,892
İsim
Emre siyah
70 derece ise yük altında gayet iyi ama illada alıcam esetik dursun diyorsan siyah pearless assasin alabilirsin kasan da siyahsa güzel durur

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
70 derece ise yük altında gayet iyi ama illada alıcam esetik dursun diyorsan siyah pearless assasin alabilirsin kasan da siyahsa güzel durur
hocam coreboost falan kapalı. bide stok fan yani nereye kadar gider :D

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
Hocam Peerless Assassin kullaniyorum ek'te biraktigim, core boost acik ve yuk altinda max 65 dereceyi goruyor. O da full yukteyken, haricinde bosta 45 derecelerde. Tavsiye ederim. Ama diyorsaniz ki benim butcem daha fazla, Frost Commander'i tavsiye ederim.
bütçem daha fazla o konuda sorun yok ama frost commander aşırı büyük geldi hocam phantom spirit düşündüm o da gaminggende stok yok qpde var orayıda pek bilmiyorum

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
arkadaşlar phantom spirit se alasım var qp ve inventusda var ikiside aynı fiyat hangisinden almak mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom