Onurkotlutok05
80+ Gold
zengin miyim keyfine bakıyordum yalnızreis zenginsin bilgisayar falan 2 pc
zengin miyim keyfine bakıyordum yalnızreis zenginsin bilgisayar falan 2 pc
o paraya biraz daha ekleyim sıvı soğutma da çakarım hemÜrün sağlamsa alın tabii ki, her türlü karlı takas yapmış olursun. Hem oyun performansın artar hem de para geçer eline.
neyin keyfine şekerimzengin miyim keyfine bakıyordum yalnız
kendi kefimeo paraya biraz daha ekleyim sıvı soğutma da çakarım hem
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyin keyfine şekerim
olmaz şekerimBi terslik olmasın?
Umarım.olmaz şekerim
Değmezherkeze merhabalar bende ryzen 7 2700x var fakat satılığa çıkardım çıkardığım anda birisi ryzen 5 3600 ile takas ve 300 TL vereceğini söyledi ne yapsam bilemedim kutusuz 3600 bu arada yardımcı olabilirseniz sevinirim
bir şey daha sorcam bir sıkıntısı yoksa direkt bilgisayar çalışırmı ?Fiyatları bilmiyorsa alacak kişi belki, bir ihtimal de dolandırıcı veya bozuk işlemciyi kakalamaya çalışan (yine dolandırıcı oluyor bu durumda da) olma ihtimali de var. O yüzden bizzat işlemciyi test edip takas yapmalı diyorum.
Bilgisayar sıkıntısı varsa bile çalışabilir. Test etmeden emin olamazsın. Sonradan oyundan atmalar, mavi ekranlar yaşamak istemiyorsan test et.bir şey daha sorcam bir sıkıntısı yoksa direkt bilgisayar çalışırmı ?
ailem iyiden kötüye geçiyorsun diyor ne diyeyimBilgisayar sıkıntısı varsa bile çalışabilir. Test etmeden emin olamazsın. Sonradan oyundan atmalar, mavi ekranlar yaşamak istemiyorsan test et.
Hiç çalışmıyorsa tamamen arızalıdır.
bireşylik var diyor burada diyorBilgisayar sıkıntısı varsa bile çalışabilir. Test etmeden emin olamazsın. Sonradan oyundan atmalar, mavi ekranlar yaşamak istemiyorsan test et.
Hiç çalışmıyorsa tamamen arızalıdır.
ailem attan inip eşşeğe biniyorsun diyor ve senin işlemcin daha iyi diyor ne diyeyim ?RYZEN 3600, 2700X'den oyun anlamında çok güçlü.
Hem 3600 alacak hem de 300₺ alacak üstüne yetmez mi?
Üstüne biraz daha koyar güzel bir soğutma ile O.C yapar keyfime bakarım.
Neden almasın?
Sen de onlara tam tersini söyle.ailem attan inip eşşeğe biniyorsun diyor ve senin işlemcin daha iyi diyor ne diyeyim ?
nasıl yani ne diyeytim açık konuşurmusun ? yanımdalar şuan ama görmüyorlar yazdığımıSen de onlara tam tersini söyle.
Eşşekten inip ata bineceğim de.nasıl yani ne diyeytim açık konuşurmusun ? yanımdalar şuan ama görmüyorlar yazdığımı
nasıl yani derlerEşşekten inip ata bineceğim de.