ryzen 7 3700x ile rx 580

yusufbasa

80+
Reaksiyon skoru
10
ryzen 7 3700x ile rx580 uyumlu mu arkadaşlar ? Bir de bu iki arkadaşı bir araya getirmek mantıklı mı :D

O işlemci o karttan 2-3 tanesini bile besler

Quad Crossfire yaparsın artık :D Bakalım ben daha çılgın bir şey yapıcam...

Bence çok saçma islemciden düş ekran kartından çık ama ilerde ekran kartı yükseltceksen birsey diyemem tabi

Bence çok saçma islemciden düş ekran kartından çık ama ilerde ekran kartı yükseltceksen birsey diyemem tabi
İleride yükseltyim diyorum olur mu sence
Post automatically merged:

İleride yükseltyim diyorum olur mu sence
uyumludurda olmasına ikisini sıfır mı alacaksın
Büyük ihtimal neden ki

Sistemi ne için alacaksınız sadece oyun ise mantıksız bir seçim olur.
Render vs. ve arasıra oyun oynuyorsanız olabilir.

Sistemi ne için alacaksınız sadece oyun ise mantıksız bir seçim olur.
Render vs. ve arasıra oyun oynuyorsanız olabilir.
Oyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?

Oyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?
Eger ileride 2080 Super veya 2080 Tİ gibi bir karta geçicekseniz mantıklı olabilir.

Toplam ne kadar alacağınız sistem?
3600+T6 ULTRA +1660S Yapabilirsiniz.

2060 çok daha üstün bir kart o işlemciye en az 1660 super yapmalısınız bence

Geri