uyumludurda olmasına ikisini sıfır mı alacaksınryzen 7 3700x ile rx580 uyumlu mu arkadaşlar ? Bir de bu iki arkadaşı bir araya getirmek mantıklı mı![]()
İleride yükseltyim diyorum olur mu senceBence çok saçma islemciden düş ekran kartından çık ama ilerde ekran kartı yükseltceksen birsey diyemem tabi
İleride yükseltyim diyorum olur mu senceBence çok saçma islemciden düş ekran kartından çık ama ilerde ekran kartı yükseltceksen birsey diyemem tabi
Büyük ihtimal neden kiuyumludurda olmasına ikisini sıfır mı alacaksın
Uyumludur fakat bu arkadaşların bir araya getirmek eger sıfır alıcaksanız mantıklı degil.ryzen 7 3700x ile rx580 uyumlu mu arkadaşlar ? Bir de bu iki arkadaşı bir araya getirmek mantıklı mı![]()
Oyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?Sistemi ne için alacaksınız sadece oyun ise mantıksız bir seçim olur.
Render vs. ve arasıra oyun oynuyorsanız olabilir.
Eger ileride 2080 Super veya 2080 Tİ gibi bir karta geçicekseniz mantıklı olabilir.Oyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?
Toplam ne kadar alacağınız sistem?Oyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?
2060 çok daha üstün bir kart o işlemciye en az 1660 super yapmalısınız benceOyun için düşünüyorum aklımda yayın açmak var bir de. Normalde 2060 alayım diyordum ama rx de baya ucuz 2060 a göre 4k vermek yerine 1 k verip para kazanırsam değiştiririm dedim ne dersiniz ?
Ekipman kamera vs her şey dahil 15 000 ini geçmemeye çalışıyorum yapabilirsemToplam ne kadar alacağınız sistem?
3600+T6 ULTRA +1660S Yapabilirsiniz.