Ryzen 7 5800x3d işlemciye anakart tercihi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bu işlemciyi hangi anakarta taka bilirim x570,b550,b450 öneriniz nedir. Bütçe 5 bin

B550 ile gayet iyi ikili olurlar

B550 chipsette iyi olan bir Asus modeli yok. Buna B550-XE de dahil.

Arkadaşlar bu işlemciyi hangi anakarta taka bilirim x570,b550,b450 öneriniz nedir. Bütçe 5 bin
Hocam İşlemcilerin desteklediği bir soket bulunur. Tıpkı Şarj cihazının soketi gibi. İPhone telefonlar genelde Type-C girişini kullanırken Andorid telefonlar daha farklı bir giriş destekler. Bu düzeyde alacağınız işlemciyi internette aratarak, hangi sokette olduğuna bakabilirsiniz. Örneğin, Sizin konu açtığınız işlemcinin soketi AM4 soketinde yer alırken, Intel'in İ5-12400F işlemcisi LGA1700 soketini desteklemektedir. Soketi öğrendikten sonra örnek olarak; "AM4 Soket Anakart.", "LGA1700 Soketi için Anakart." Yazabilir ve çıkan sonuçlara göre tercihte bulunabilirsiniz. İyi günler dilerim.

Hocam İşlemcilerin desteklediği bir soket bulunur. Tıpkı Şarj cihazının soketi gibi. İPhone telefonlar genelde Type-C girişini kullanırken Andorid telefonlar daha farklı bir giriş destekler. Bu düzeyde alacağınız işlemciyi internette aratarak, hangi sokette olduğuna bakabilirsiniz. Örneğin, Sizin konu açtığınız işlemcinin soketi AM4 soketinde yer alırken, Intel'in İ5-12400F işlemcisi LGA1700 soketini desteklemektedir. Soketi öğrendikten sonra örnek olarak; "AM4 Soket Anakart.", "LGA1700 Soketi için Anakart." Yazabilir ve çıkan sonuçlara göre tercihte bulunabilirsiniz. İyi günler dilerim.
AMD tarafında işler Intel'deki gibi gitmiyor. Aynı sokette olup desteklemeyen chipsetler var. Yüzeysel araştırma yanlış tercihe sebep olabilir. İyi günler dilerim.

AMD tarafında işler Intel'deki gibi gitmiyor. Aynı sokette olup desteklemeyen chipsetler var. Yüzeysel araştırma yanlış tercihe sebep olabilir. İyi günler dilerim.
Elbette. Ancak zaten satın alacağı şeyi belirlemiş. Arkadaşlarımızın burada attığı şeyleri tercih etmeyip, kendisinin seçtiği bir şeyi almak istemesi de bir seçenek ve bende bunun için şu şu anakartı al demektense arkadaşın daha genel bir bilgiye ulaşmasını istediğim için açıklama yaptım. Seçenekler ve Tercihler.. Yorumunuz için teşekkürler.

Vatanbilgisayar neredeyse her gece Anakart ve bazı bilgisayar ürünlerinin çoğunda %15 indirim yapıyor ve genellikle piyasanın en ucuz fiyatları oluyor. Göz atmanızı tavsiye ederim, bütçenize göre daha kaliteli bir model alabilirsiniz.
Ben Corsair iCUE yazılımı ile entegre olması açısından her zaman Asus tercih ediyorum. MSI Center yazılımından çok çektim, Gigabyte zaten MSI'dan da beter. Ancak @Toxpox B550 chipsette Asus tercih edilmemesini önermiş, bir bildiği vardır diye düşünüyorum dolayısıyla X570 Torpedo Max veya X570 Tomahawk Max Wi-Fi alabilrisiniz.

B550 ile gayet iyi ikili olurlar

Bu anakartı alacaksan aklında bulunsun internet kablosunu bağlayınca direk internete bağlanmıyor. Driver yüklemek gerekiyor. İlk defa bir anakartta böyle bir şey gördüm. İade ediyordum az daha

Tamam buraya kadar anladım. Hangi anakartı alıyım asus ve msı anakrtlardan birini yazarmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bana nokta atışı asus marka anakart söyleyin alıyım size zahmet

Geri