7900xtx gerçekten çok güçlü bir ekran kartı.Amad fsr geliştirirse uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün.F/p olarak müthiş bir kart.AMD seven biri olarak şuan çok geride kaldığını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan hepsi evde kutularında sadece ekran kartı yok birde ekran vs.
Birde 40k ya maal oldu şuan
yeni fark ediyorum 7800x3d için kule tipi soğutucu sırıtmamış mı?en azından 240mm sıvı soğutma alınabilirdi
O kule soğutucu 240mm sıvı soğutma falan dinlemez bazı 360mm lerle bile yarışıryeni fark ediyorum 7800x3d için kule tipi soğutucu sırıtmamış mı?en azından 240mm sıvı soğutma alınabilirdi
noctua olduğunun farkında mısın ?
Sıvı soğutmadan daha kullanışlı diye düşünüyorum üstad zaten sıvı soğutma performansindayeni fark ediyorum 7800x3d için kule tipi soğutucu sırıtmamış mı?en azından 240mm sıvı soğutma alınabilirdi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9SKBGFP/ref=twister_B0CCRVPCXY?_encoding=UTF8&th=1 bir tık abarttnız gibi geldi her ne kadar kaliteli hava soğutma olsada sıvıs soğutmadan o kadar iyi olacağını sanmam 240mm yi geçebilceğini bilmiyorm markaasından markasına değişir 360mm yarışamaz.O kule soğutucu 240mm sıvı soğutma falan dinlemez bazı 360mm lerle bile yarışır
ne kadara aldnız?Sıvı soğutmadan daha kullanışlı diye düşünüyorum üstad zaten sıvı soğutma performansinda
Sen biliyorsun bu işi kralnoctua olduğunun farkında mısın ?
ama görsel açıdan bence de sıvı soğutma alsan daha iyi olabilirSen biliyorsun bu işi kral
3000 çok uyguna aldım 5k dan assa yok diye biliyorumhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B9SKBGFP/ref=twister_B0CCRVPCXY?_encoding=UTF8&th=1 bir tık abarttnız gibi geldi her ne kadar kaliteli hava soğutma olsada sıvıs soğutmadan o kadar iyi olacağını sanmam 240mm yi geçebilceğini bilmiyorm markaasından markasına değişir 360mm yarışamaz.
ne kadara aldnız?
Aynen ama bir sıkıntı yaşamaktansa arkama yaslanıp oyunun tadını cikartayim istedim görsel olarak da ilerde kapaklarını alıp depcool gibi güzel bir hâle getiririmama görsel açıdan bence de sıvı soğutma alsan daha iyi olabilir
3k ya bunu alacağınıza attığım sıvı soğutmayı alsanız daha iyiydi3000 çok uyguna aldım 5k dan assa yok diye biliyorum
Aynen ama bir sıkıntı yaşamaktansa arkama yaslanıp oyunun tadını cikartayim istedim görsel olarak da ilerde kapaklarını alıp depcool gibi güzel bir hâle getiririm