- Konu Sahibi Konu Sahibi
Henüz almadım üstad gönül 4080 istiyor ama çok aşırı pahalı 30k bütçeli bir şey düşünüyorum ne alacam karasizim konuda açamadımHangi ekran kartını aldınız?
Henüz almadım üstad gönül 4080 istiyor ama çok aşırı pahalı 30k bütçeli bir şey düşünüyorum ne alacam karasizim konuda açamadımHangi ekran kartını aldınız?
Henüz almadım üstad gönül 4080 istiyor ama çok aşırı pahalı 30k bütçeli bir şey düşünüyorum ne alacam karasizim konuda açamadım
Hocam düşünürseniz AMD kartlar indirime giriyor şuan.Henüz almadım üstad gönül 4080 istiyor ama çok aşırı pahalı 30k bütçeli bir şey düşünüyorum ne alacam karasizim konuda açamadım
Fiyatı uygun kral ama güvenilir bir kart mi kullanan var mı acaba bir sorun yaşamak istemem kar edelim derkenGALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Bize yansıyacağını hiç sanmıyorum ben 4070 ti süper çıktı 4080 nin fiyatı yükseldi ben fiyatlar bir tık düşer diye düşündüm 4070 ti için en azindanHocam düşünürseniz AMD kartlar indirime giriyor şuan.
7900xtx yurtdışında 800 dolara düştü aynı şekilde 7900xt indirme girdi ama bize ne zaman yansır bilmiyorum
Galax kaliteli markadır. Kartı kullanmadım ama 4070ti super 4070 ti'ı gömmüş diyorlar. Bence düşünülebilir. Tabi sadece benim önerim ile hareket etmen mantıksız olur. Başka birileri de yorum yapsın ona göre düşün.Fiyatı uygun kral ama güvenilir bir kart mi kullanan var mı acaba bir sorun yaşamak istemem kar edelim derken
Hocam Nvidia çöp çıkarsa bu millet alacak herkes biliyor. Bu yüzden bizde fiyatlar indirme girmedi daha da zam geldi ama AMD tarafı öyle olmaz diye düşünüyorumFiyatı uygun kral ama güvenilir bir kart mi kullanan var mı acaba bir sorun yaşamak istemem kar edelim derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bize yansıyacağını hiç sanmıyorum ben 4070 ti süper çıktı 4080 nin fiyatı yükseldi ben fiyatlar bir tık düşer diye düşündüm 4070 ti için en azindan
İkinci el garantili 7900xtx bulabilirsen al ben 30 a buldum sapphire vapor x modeli.Henüz almadım üstad gönül 4080 istiyor ama çok aşırı pahalı 30k bütçeli bir şey düşünüyorum ne alacam karasizim konuda açamadım
Hocam açıkçası ben de öyle umuyorum. Amd sadece yazılım değil fiyat olarak da nvidiayı ezmeli ki daha avantajlı olsun.Hocam Nvidia çöp çıkarsa bu millet alacak herkes biliyor. Bu yüzden bizde fiyatlar indirme girmedi daha da zam geldi ama AMD tarafı öyle olmaz diye düşünüyorum
Evet VRAM olayı bile onu almayı daha öne çıkartıyorGalax kaliteli markadır. Kartı kullanmadım ama 4070ti super 4070 ti'ı gömmüş diyorlar. Bence düşünülebilir. Tabi sadece benim önerim ile hareket etmen mantıksız olur. Başka birileri de yorum yapsın ona göre düşün.
Bu konuda sonuna kadar katılıyorum çok güzel reklam yapıyorlar ve YouTube kanallarında çok az sayıda kişi tarafsız inceliyor. AMD saf güç olarak bence daha güzel bir kart fakat yazılımsal sorunlar yaşayan fazla maalesefHocam Nvidia çöp çıkarsa bu millet alacak herkes biliyor. Bu yüzden bizde fiyatlar indirme girmedi daha da zam geldi ama AMD tarafı öyle olmaz diye düşünüyorum
Düşünülebilir ikinci ele pek sıcak bakmıyorum garantili olursa olabilirİkinci el garantili 7900xtx bulabilirsen al ben 30 a buldum sapphire vapor x modeli.
Bendeki 18 ay falan garantili daha.Evet VRAM olayı bile onu almayı daha öne çıkartıyor
Bu konuda sonuna kadar katılıyorum çok güzel reklam yapıyorlar ve YouTube kanallarında çok az sayıda kişi tarafsız inceliyor. AMD saf güç olarak bence daha güzel bir kart fakat yazılımsal sorunlar yaşayan fazla maalesef
Düşünülebilir ikinci ele pek sıcak bakmıyorum garantili olursa olabilir
Galaxın üst denebilecek bir serisi bu kart. En alınabilir 4070Ti süperFiyatı uygun kral ama güvenilir bir kart mi kullanan var mı acaba bir sorun yaşamak istemem kar edelim derken
Bize yansıyacağını hiç sanmıyorum ben 4070 ti süper çıktı 4080 nin fiyatı yükseldi ben fiyatlar bir tık düşer diye düşündüm 4070 ti için en azindan
Çok iyi kral memnunmusun peki herhangi bir sorun yaşadın mıBendeki 18 ay falan garantili daha.
Galax ekran kartına ayrı bir konu açmak lazımGalaxın üst denebilecek bir serisi bu kart. En alınabilir 4070Ti süper
Hiçbir sorun yok bütün oyunları 2k da ultrada oynuyorumÇok iyi kral memnunmusun peki herhangi bir sorun yaşadın mı
Galax ekran kartına ayrı bir konu açmak lazım