Neler Yeni

Ryzen 7 7800x3d dış görünüşündeki ferrit core (bead) kaldırıldımı?

Wostierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercan
Aldığım işlemcide üst sol ve sağda adını bilmiyorum ama bu küçük devrelerden yok ve videoalrdaki tüm işlemcilerde bu var neden olabilir?

Sisteme taktım bi sorun yok gibi ama bi yazıyım dedim.

1731661060163.png

Son düzenleme:

aslan6226

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağdaş
hocam yanlış bişeyler var gibi çok iyi bilmesemde oyun testi yaptığınızda ne durumda ona bakın hatta 0 ise bence değişim yada iade talep edin

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Aldığım işlemcide üst sol ve sağda adını bilmiyorum ama bu küçük devrelerden yok ve videoalrdaki tüm işlemcilerde bu var neden olabilir?

Sisteme taktım bi sorun yok gibi ama bi yazıyım dedim.

Alıntıyı görüntüle
Hocam bir kaç gün önce bunun konusu açılmıştı böyle bir şey olmaması lazım iade edin denilmişti.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
EmreE
İade iste pinleri yok

Wostierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yanlış bişeyler var gibi çok iyi bilmesemde oyun testi yaptığınızda ne durumda ona bakın hatta 0 ise bence değişim yada iade talep edin
Oyun testi yaptım valorantda duo maçda düşük grafik 1200k fbs her şey fullde derecelide 500 600 fbs alıyor iademi ediyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir kaç gün önce bunun konusu açılmıştı böyle bir şey olmaması lazım iade edin denilmişti.
Bu kesin bir durummu zararı vb durum varmı.

İadeyede uğraşmak pek istemiyorum uzun ve uğraştırıcı oluyor hepsiburada satıcvısından almıştım.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
Testlerde sorun yok ise hayır iadeye gerek yok. PCB revizyon yemiştir ve artık onların orada olmasına gerek kalmamıştır. Bu arada onlar direnç değil ferrit core (bead).

Wostierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Testlerde sorun yok ise hayır iadeye gerek yok. PCB revizyon yemiştir ve artık onların orada olmasına gerek kalmamıştır. Bu arada onlar direnç değil ferrit core (bead).
Sadece oyunlarda baktım ısınma veya pek bi sorun var gidi gelmedi voltajdada aynı şekilde değerleri iyi gibi gözüküyor. Birde oyunlarda 5ghz yi tam kullanmıyor deniliyordu ama bunda 5ghz yi tam kullanıyor oyuna girdiğimde.

1731662307188.png

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Oyun testi yaptım valorantda duo maçda düşük grafik 1200k fbs her şey fullde derecelide 500 600 fbs alıyor iademi ediyim?

İadeyede uğraşmak pek istemiyorum uzun ve uğraştırıcı oluyor hepsiburada satıcvısından almıştım.
Hocam son zamanlarda bu konular fazla olmaya başladı artık yeni üretim böyle oluyor sanırım çünkü çok fazla kişi bunu sormuş testlerdede sorun yoksa içiniz rahat olsun zaten bir sorun olursa iade edersiniz

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör

Hocam hangi ana kartı kullanıyorsunuz meraktan soruyorum

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Deniz Ayaz Ocak
amd driverida ne olarak geçiyor

Top Bottom