Kesinlikle bir gariplik varAldığım işlemcide üst sol ve sağda adını bilmiyorum ama bu küçük devrelerden yok ve videoalrdaki tüm işlemcilerde bu var neden olabilir?
Sisteme taktım bi sorun yok gibi ama bi yazıyım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Hocam bir kaç gün önce bunun konusu açılmıştı böyle bir şey olmaması lazım iade edin denilmişti.Aldığım işlemcide üst sol ve sağda adını bilmiyorum ama bu küçük devrelerden yok ve videoalrdaki tüm işlemcilerde bu var neden olabilir?
Sisteme taktım bi sorun yok gibi ama bi yazıyım dedim.
Alıntıyı görüntüle
Oyun testi yaptım valorantda duo maçda düşük grafik 1200k fbs her şey fullde derecelide 500 600 fbs alıyor iademi ediyim?hocam yanlış bişeyler var gibi çok iyi bilmesemde oyun testi yaptığınızda ne durumda ona bakın hatta 0 ise bence değişim yada iade talep edin
Bu kesin bir durummu zararı vb durum varmı.Hocam bir kaç gün önce bunun konusu açılmıştı böyle bir şey olmaması lazım iade edin denilmişti.
Sadece oyunlarda baktım ısınma veya pek bi sorun var gidi gelmedi voltajdada aynı şekilde değerleri iyi gibi gözüküyor. Birde oyunlarda 5ghz yi tam kullanmıyor deniliyordu ama bunda 5ghz yi tam kullanıyor oyuna girdiğimde.Testlerde sorun yok ise hayır iadeye gerek yok. PCB revizyon yemiştir ve artık onların orada olmasına gerek kalmamıştır. Bu arada onlar direnç değil ferrit core (bead).
Hocam son zamanlarda bu konular fazla olmaya başladı artık yeni üretim böyle oluyor sanırım çünkü çok fazla kişi bunu sormuş testlerdede sorun yoksa içiniz rahat olsun zaten bir sorun olursa iade edersinizOyun testi yaptım valorantda duo maçda düşük grafik 1200k fbs her şey fullde derecelide 500 600 fbs alıyor iademi ediyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kesin bir durummu zararı vb durum varmı.
İadeyede uğraşmak pek istemiyorum uzun ve uğraştırıcı oluyor hepsiburada satıcvısından almıştım.
Hocam hangi ana kartı kullanıyorsunuz meraktan soruyorumOyun testi yaptım valorantda duo maçda düşük grafik 1200k fbs her şey fullde derecelide 500 600 fbs alıyor iademi ediyim?
Bu kesin bir durummu zararı vb durum varmı.
İadeyede uğraşmak pek istemiyorum uzun ve uğraştırıcı oluyor hepsiburada satıcvısından almıştım.
Herhangi bir sıkıntısı oluyor mu işlemciyi beslemek yönündenMSI b650 gaming pro wifi