Bu rami almaya karar verdim cl degerlerinde bilgi sahibi deilim bu cl36 cl 30 olan ayni markanin ramleri var pek anlamiyorum yinede alabilirim demi![]()
F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR - Overview - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd.
Trident Z5 Neo RGB DDR5 memory is designed for ultra-high overclocked performance on DDR5-enabled AMD platforms. Featuring AMD EXPO overclocking technology for easy memory overclocking on supported AMD platforms, the Trident Z5 Neo RGB series is the ideal choice for building high-performance...www.gskill.com
F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
Kendimde bu ram kitini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Yabancı forumlarda ve kanallarda uzun araştırmalar yaptıktan sonra almaya karar vermiştim.
Evet alabilirsin, fakat mümkünse CL30 alman daha iyi olur. Daha iyi performans gösterecektir.Bu rami almaya karar verdim cl degerlerinde bilgi sahibi deilim bu cl36 cl 30 olan ayni markanin ramleri var pek anlamiyorum yinede alabilirim demi
Anakartım msi b650 carbon wifi sectigim ramde G.Skill 32GB(2x16) Trident TZ5 Neo RGB 6000mhz CL30 uyumlumudur yardimci olma sansin varmiAM5 platformunda, anakart seçimi yapmadan, ram seçimi yapmak çokta mantıklı bir hamle değil, anakart belirtmemissiniz, aldınız mı bilmiyorum, AM5 platformunda anakartlar malesef ram seçiyor, örnek vermek gerekirse MSI anakartlar en uyumlu sk hynix chipli ramler iyi uyumlu calısıyor, Samsung chipli ram taktığınızda sorun yaşamamak için dua etmeniz lazım.