Canpolat8111
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Arkadaşlar bu işlemciyi msi b650 gaming wifi ile kullanıcam sizce iyi mi? anakart fiyatı piyasaya göre baya indirime geldi hepsiburada premium ile 7.500tlye geliyor alınır mı?
Kullanırsın hiç bi' sıkıntı olmaz. Hayırlı olsun...
Cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar ama efsane kasımı beklesemmi acaba, bu fiyatın altına düşermi düşerse üzülürüm be sizce vereyimmi sipariş yada kasımımı bekleyeyimAynı ikiliyi sorunsuz bir şekilde uzun süredir kullanıyorum.
Bencede öyle yapayım zaten hepsiburada üstüne 6 ay taksit 0 faiz yapıyor mis gibiSon dönemlerde (B)indirim oluyor kasımda da olsa olsa 3-5 iner herhalde seni üzmezse bence beklemeye gerek yok
Neredeyse aynı paraya daha iyisi var açıkçası. Önü daha açık bu anakartın.Arkadaşlar bu işlemciyi msi b650 gaming wifi ile kullanıcam sizce iyi mi? anakart fiyatı piyasaya göre baya indirime geldi hepsiburada premium ile 7.500tlye geliyor alınır mı?
ikiside b serisi ne farkı var hocamNeredeyse aynı paraya daha iyisi var açıkçası. Önü daha açık bu anakartın.
![]()
Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Colorful BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
VRM farkı var, ileride daha güçlü işlemciler takabilirsiniz bu anakarta. Desteklenen bellek frekans farkı var, daha iyi ramler takabilirsiniz. x2 SSD soğutucu bloğu var, MSI'ın 1 tane var. Epey fark var kısaca.ikiside b serisi ne farkı var hocam
Hocam valla tam birşeye karar veriyorum farklı bir şey çıkıyor kafayı yemek üzereyimVRM farkı var, ileride daha güçlü işlemciler takabilirsiniz bu anakarta. Desteklenen bellek frekans farkı var, daha iyi ramler takabilirsiniz. x2 SSD soğutucu bloğu var, MSI'ın 1 tane var. Epey fark var kısaca.
ve birde bunun 3 tane SSD yuvası var, MSI'ın 2 taneHocam valla tam birşeye karar veriyorum farklı bir şey çıkıyor kafayı yemek üzereyim
ssd yuvası çokta önemli değil benim için ben bu işlemciyi bu anakartla tam performans alırmıyım benim için bu önemlive birde bunun 3 tane SSD yuvası var, MSI'ın 2 tane![]()