Yardım Ryzen 7 7800X3D + RTX 5080 için 750W PSU yeterli mi?

Eğer marka bazlı hangisi daha kaliteli diye soruyorsan o şekilde bakma. Markaya değil modele bakılır. Orada dediğin markaların hiç biri PSU üretmiyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte GP - P750/850GM Modeli o. 1 tane modelde o şekilde sorun yaşandı. Platformları farklı zaten iki modelinde.
ben yanlış okuyarak bu mu lian li mi yi bu lian li mi diye okudum hata benim

Eğer marka bazlı hangisi daha kaliteli diye soruyorsan o şekilde bakma. Markaya değil modele bakılır. Orada dediğin markaların hiç biri PSU üretmiyor zaten.

Gigabyte GP - P750/850GM Modeli o. 1 tane modelde o şekilde sorun yaşandı. Platformları farklı varyasyon zaten iki modelinde.

Bilmiyorum reddit de yabancılar arasında meme olmuştu ondan ötürü afaki olarak model belirtmeden söylemiş bulundum.

Bütçe varsa çek bir ileriye dönük enermax dfx revolution 1350watt +80 gold mükemmel tavsiye ederim.

Dostum enermax DFX revolution 1200w yada 1350 watt alabilirsin bende 1350 watt var +80 gold ileriye dönük güzel olur bence

Bütçe varsa çek bir ileriye dönük enermax dfx revolution 1350watt +80 gold mükemmel tavsiye ederim.

Dostum enermax DFX revolution 1200w yada 1350 watt alabilirsin bende 1350 watt var +80 gold ileriye dönük güzel olur bence
Bunlar beyaz değil maalesef bana uymuyor

Elimde PSU olduğu için değiştirmedim ama sistemi yeniliyorum. Bende Asus Rog Strix 750g 80+ Gold Psu var.
İleriye dönük işine yarar https://www.akakce.com/power-supply...l-moduler-140-mm-fanli-fiyati,1081102856.html

Ben 1350 watt olanı kullanıyorum. İleriye dönük mükemmel bence

Bunlar beyaz değil maalesef bana uymuyor
Pardon beyaz mıydı dikkat etmemişim bütçe Max kaç ona göre onereyim

İleriye dönük işine yarar https://www.akakce.com/power-supply...l-moduler-140-mm-fanli-fiyati,1081102856.html

Ben 1350 watt olanı kullanıyorum. İleriye dönük mükemmel bence

Pardon beyaz mıydı dikkat etmemişim bütçe Max kaç ona göre onereyim
10k bütçem var

Asus tuf o fiyattan alınmaz. Lian li veya gigabyte tercih edilebilir. İkisi arasındaki iç bileşen kalitesi olarak gigabyte önde.
Beni tatmin etmeyen tek şey kablolarının kalite hissiyatı vermemesi oldu. 600Wlık 12VHPWR kablo ise kablo çorabı ile geliyor. Diğer kablolarda da örgü veya çoraplı bir yapı beklerdim. Özellikle 24 pin anakart kablosu çok çirkin duruyor.

Geri