🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D RX 9070 XT Sistem 63.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,318
Kasayı en alttan BitFenix 850W beyaz akvaryum kasa seçince fiyat 63.499 oluyor. Abdullah Hacıgül hocamızın sistemine oldukça benziyor ama akvaryum kasa çok büyük avantaj. Ryzen 5 7600 özelleştirmesi ile birlikte yine gayet alınabilecek bir sistem.

Kasayı en alttan BitFenix 850W beyaz akvaryum kasa seçince fiyat 63.499 oluyor. Abdullah Hacıgül hocamızın sistemine oldukça benziyor ama özelleştirme imkanları daha iyi gibi.

render'cılar için 7900x özelleştirmesi de uygun gibi ama sıvı soğutma seçilmeli.
ssd kixoia heatsink yapılabilir 600tl farka veya 650tl farka wd black

render'cılar için 7900x özelleştirmesi de uygun gibi ama sıvı soğutma seçilmeli.
ssd kixoia heatsink yapılabilir 600tl farka veya 650tl farka wd black
Rendercı adam 9070xtyle napsın :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Che_
Kasayı en alttan BitFenix 850W beyaz akvaryum kasa seçince fiyat 63.499 oluyor. Abdullah Hacıgül hocamızın sistemine oldukça benziyor ama akvaryum kasa çok büyük avantaj. Ryzen 5 7600 özelleştirmesi ile birlikte yine gayet alınabilecek bir sistem.

Bu hazır sistemlere inatla ya giriş (özelleştirmedeki işlemcileri kaldırabileceğini biliyorum) ya da saçma yüksek model anakart koyuyolar özelleştirmelere hiç anlam veremiyorum, şöyle gigabyte eagle b650, asus tuf b650m-e wifi falan olmuyor uygun fiyata özelleştirme için, ya bu ya da 10-15k farkla x870e olacak..

Arası yok mu bunun arkadaş.

FAZEON bir kerede orijinal ol be kardeşim. Her şeyin, bir şeyin çakması. :D

Aynı markalara üretim yaptırıyor olabilirler. Fazeon, Çin'de başka markalara üretim yaptıran Amerika'lı bir marka. Bu markaların Tharmaltake, MSI gibi büyük markalar olduğunu söylüyorlar. Abdullah Hacıgül'e pek çok video ve sertifika göndermişler:
Şu anlık ürünleri kalite olarak hiç fena değil. Bunu zaman gösterecek.

çok ekstra şeylere ihtiyacım yok amd ryzen 5 7600 ile 7 7800x3d ile ne farkları var hocam hani oyun performansı olarak ve o soğutucu o işlemciyi soğutur mu

İşlemci soğutucusu için ilerde sıvı 360 yada daha güçlü kule düşünenler nzxt nin aşağıda rgb olmayanların dan birini seçip - 576 tl düşürüp sonradan ayrıca alıp ekleyebilirler. Gerçi özelleştirmelerde kasaların 360mm desteği varmı bilmiyorum

Render + oyun oynayacak için alınabilir. Render performansı 5070 gibi değil miydi
5060ti’dan daha az cuda çekirdeği var ki uygulama desteği falan çok daha önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri