cok iyi gözüküyor bende 240mm almıştım sevindimArctic freezer iii 360mm ile kullanıyorum sıcaklıklar böyle.
hocam nereden nasıl bakabilirim hwmonitör bunu sağlıyor mu ve prime95 testi yapacağım başka birşeye gerek var mıdır?İşlemcinin kaç W çektiğine de bir bakın.
Hocam HW monitörde fan hızlarım gözükmüyor ancak Armory Crate 700-760rpm arası gidip geliyor.hocam boştaki değerler değil mi bu? ve bir üst ksıımda fans kısmı var orada rpm değerlerin nedir acaba? sysfan 1 benimkisi ve 900 rpmdelerAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam öyle deme taktım inanılmaz bir ses mevcuttu dün sanki uçak kalkıyordu
HW Info gösterir. Cinebench, Prime95 fark etmez yapın bir tane. Ama onlar stres testi olduğu için çıkacak değerlere takılmayın. Oyun içerisinde ne kadar kullandığına bakın.hocam nereden nasıl bakabilirim hwmonitör bunu sağlıyor mu ve prime95 testi yapacağım başka birşeye gerek var mıdır?
Kasa içi hava akışı yetersiz mi geliyor yani boşta o kadar ses çıkarmaması lazım. Hangi kasayı kullanıyorsunuz ?hocam öyle deme taktım inanılmaz bir ses mevcuttu dün sanki uçak kalkıyordu
coolermaster masterbox td500 v2 çok iyi kasadır hocam imkanı yok ısınmasınıınKasa içi hava akışı yetersiz mi geliyor yani boşta o kadar ses çıkarmaması lazım. Hangi kasayı kullanıyorsunuz ?
70W kullanıyor normal. Cinebench R23 atma şansınız var mı köküne kadar kullansın bi.coolermaster masterbox td500 v2 çok iyi kasadır hocam imkanı yok ısınmasınıın
@FutFlix @Clyde @flatbushzombie @cemozgen @Qpre @Mehmet Yılmaz
şuan prime95 testinde ve aktif olarak sıcaklık bu 2 dakika olmadı daha ama
Alıntıyı görüntüle
var tabi indireyim hemen bu arada fanlar, %35 gibi bir değerde olması lazım geçmesine izin vermiyorum ses yapmasın diye70W kullanıyor normal. Cinebench R23 atma şansınız var mı köküne kadar kullansın bi.
Anormal bir değer yok gayet normal.coolermaster masterbox td500 v2 çok iyi kasadır hocam imkanı yok ısınmasınıın
şuan prime95 testinde ve aktif olarak sıcaklık bu 2 dakika olmadı daha ama, ayarları direkt indirdiğim gibi start dedim
Alıntıyı görüntüle
X3D işlemciler daha çok L3 önbelleğe ihtiyaç olan durumlarda ısınıyor diyebilirim. Haliyle oyunlarda anlık boostlarla birlikte biraz daha sıcak çalışması normal.coolermaster masterbox td500 v2 çok iyi kasadır hocam imkanı yok ısınmasınıın
şuan prime95 testinde ve aktif olarak sıcaklık bu 2 dakika olmadı daha ama, ayarları direkt indirdiğim gibi start dedim
Alıntıyı görüntüle
Anormal bir değer yok gayet normal.
Ayarlar vs nasıl olmalı hocam70W kullanıyor normal. Cinebench R23 atma şansınız var mı köküne kadar kullansın bi.