Ryzen 7 7800x3d sistem önerisi

Ben ikisi arasında kalmıştım 7800x3d aldım arıza yapınca dedim bu sefer 9700x alırım sonra yine x3d aldım fiyatı 14 lere gelince. İşlemci gayet güclü cok tartısmaya gerek yok Ryzen 9000 serisi zaten ısıtılmış(aslında sogutulmus-ihs yapısı falan iyileşti daha serin calısıyodu heralde) Ryzen 7000 serisi gibi bir şey zaten. Intel ile benzer şeyler yaptı amd. X3D ye yanasmıyosan gider Ryzen 9 7900 düz alırsın yine 9700x yerine bence
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk çıkan 5800x3d ama 7800x3d de aynı yapı CCD üstünde. 9800X3D de ise altında. Sogutman yeterli ise sıkıntı yok bende suan cinebench de havanın durumuna göre 65-80 arası oluyor bu aralar havalar garip. 360MM sıvı sogutmam var. Hava sogutma ile bende 65 derece olan senaryoda pearless ile 75 falan olur heralde ki bu işlemciyi alan adam render için almıyor oyunda 60 derecelerde takılır
ben yeni platformu bekliyorum hocam kasayı ayarlıcam yeni nesil oturduktan 6 7 ay sonra komple sistemi 0 lıyacağım sorunları vs çözüldükten sonra genelde ilk gelen seriler zamanla oturuyor 6 7 ay sonra komple oturmuş olur

aslında forumu açmadan bu hazır sistemi alacaktım ama yinede forumda sizlere danışmak istedim daha önce parça parça toplama gibi bir deneyimim olmadığı için pek gözüme kestirememiştim
https://www.incehesap.com/crixus-5070-tavsiye-sistem-fiyati-43850/
bu sistemle sizin önerdikleriniz karşılaştırıldığında alınır mı? peşin fiyatın 3 taksit gibi bir artısı da var bilmediğimden soruyorum
bellekler felan kötü hocam msi project zero sistem toplamak istiyorsanız biraz daha bütçe çıkın zaten toplanır o

bellekler felan kötü hocam msi project zero sistem toplamak istiyorsanız biraz daha bütçe çıkın zaten toplanır o
hazır sistem bulamaz mıyım? bu fiyatları hakkeden

@K1dot hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
hazır sistem bulamaz mıyım? bu fiyatları hakkeden

@K1dot hocam yardımcı olur musunuz?
hocam içine çok alt sınıf parça koyuyorlar kendiniz toplayın daha iyidir

Geri