Paylaşılan 9700x ama sen bilirsinAlcak varsa aslında İncehesapta daha ucuz
AMD Ryzen 9 7900X 4.70GHz 12 Çekirdek 64MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
zaten milletin 9 serisi dağa ucuz gözüküyor ucuz cıkıcak demesi saçmaydı üst model neden ucuz çıksın berki fiyatlar çıktıkca düşer ama yinede çok gibi inş düşer diyorum.
İroni için atmıştır daha üst seviyesi daha ucuz diyePaylaşılan 9700x ama sen bilirsin
Zannetmiyorum hocam isim benzerliğinden fark etmemiş olabilir.İroni için atmıştır daha üst seviyesi daha ucuz diye
Fark etmez daha iyisini atmış her türlüZannetmiyorum hocam isim benzerliğinden fark etmemiş olabilir.
Bende iş yerine aldım aynısından, 9700x aynı fiyata gelse tercih ederdim de arada 32 gb ram parası var nerdeyse.Uzun bir süre bekleyemeyeceğim için bugün bunu sipariş vereceğim. Fiyatları düşerde seneye anca dengi olan fiyatlara gelir gibi. O zaman kadar beklemek yerine 7900 ile yoluma devam edeceğim.AMD Ryzen 9 7900 3.7 GHz AM5 76 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 9 7900 3.7 GHz AM5 76 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Orası doğru hocamFark etmez daha iyisini atmış her türlü
Hocam 7500f kullanıyorum sizce geçmeye değer mi şuan hb'de 13800 hb bana 1k kupon tanımlıcak 12800'e gelir 4500'e elimdekini satsam 8300 fark vermiş olurum7800x3d ye zam gelmeden alacak olanın alması lazım. 5800x3d lerin 9bin tl ye satılması sebebiyle yeni sistem toplamıştım. 9 serisinin watt termal kilitlerini kaldıracaklarmış performans artsın diye. Bu haliyle bence çok gereksiz işlemciler.
Bence her türlü değer hocam. 9 serisinin x3d serisi geçmeye değer diye düşünüyordum ancak 9 serisi bu fiyatla geldiyse x3d serisi daha da pahalı olacaktır.Hocam 7500f kullanıyorum sizce geçmeye değer mi şuan hb'de 13800 hb bana 1k kupon tanımlıcak 12800'e gelir 4500'e elimdekini satsam 8300 fark vermiş olurum