fiyatı en son 10 bin tl diyordu ben lol rust cs oynuyorum genellikle begenirsen parasını verırsın begenmezsen geri gönderirsin diyorne oynuyorsunuz kullanım senaryosu önemli şahsen 3070ti beni idare ediyor
Sıcaklıkları ne durumda kartın ve fiyatı nedir
suanda da 1660 super var ondan gecıcemne oynuyorsunuz kullanım senaryosu önemli şahsen 3070ti beni idare ediyor
Sıcaklıkları ne durumda kartın ve fiyatı nedir
Ben 3070 kullanıyorum gayet memnunum. Oynayamadığım oyun olmadı şu ana kadar.ryzen 5 7500 f işlemcim var 3070 ekran kartı alıcam arkadasımdan uyguna almalımıyım benı idare edermı
10 k ya bırakır hocamhocam kart iyi durumdaysa ve 9 10 k arasına alıyorsanız gayet iyi
performans konusunda beklentinize göre cevap değişir
teşekkür ederim alayım ozamanBen 3070 kullanıyorum gayet memnunum. Oynayamadığım oyun olmadı şu ana kadar.
model nedir birde furmark testi isteyin hocam10 k ya bırakır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim alayım ozaman
palit hocammodel nedir birde furmark testi isteyin hocam
furmark sonucu varmı kartınpalit hocam
furmark testi isteyin öncesinden ne olur ne olmaz 10k ya temiz kart ise alınabilirpalit hocam
teşekkür ederım bır sıkıntı olsada armızda hallederız az kulandı oda ekran kartı aldıfurmark testi isteyin öncesinden ne olur ne olmaz 10k ya temiz kart ise alınabilir
3070ti ı 2k da kullanıyorum oynatmadığı oyun yok bi dönem 3070 de kullandım 1080 de sorun çıkartmaz
az daha düşürmeye çalısıcam teşekkur ederım13k bandında 3080 ler var 3080 ile 3070 arasında performans olarak iyi fark var. Arkadaşınızdan biraz daha uyguna almaya çalışın ya da 3bin tl daha ekleyerek 3080 bakın.
yok hocam ama ısterımfurmark sonucu varmı kartın