Pearless Assassin
120/Phantom Spirit 120/ AK620 türevi Çift kule tipli soğutucular yeterli gelir, Frost Commander 140 ile kullanıyorum, gayet yeterli geliyor, Tabi Kasanızın soğutmasıda önemli bir diğer nokta. Anakart seçimini şöyle açıklayabilirim, işlemciye göre Anakart seçimi yapılabilir, Diğer bir seçim kriteri ise geleceğe dönük olarak seçim yapılabilir, Bu kadar güçlü işlemciyi evet giris seviye b650m anakart ile de kullanabilirsin ama, işlemci ne kadar ben hız yükseltiyim diye size çığlık attığında ucuz etin yahnisi misali, anakartınızın vram ve mosfetleri ağam ben yeter, ben iptalim diye bağıracak bizlere. haliyle işlemci frekans kısmaya başlayacak, Günü çıkartmak için ucuz anakart aldığınız da aslında iyi bir karar vermiş olmuyorsunuz, b650m giris seviye bir anakart aldım diyelim ilerde am5 soketinde çıkacak 9000 serisinde örnek 9800x3d işlemciyi ben o anakarta taktığımda, adam akıllı bir performans alamayacağım. aslında mantıklı bir karar değilmiş ucuza kaçmak diyeceğim ve cebimden extra paralar çıkacak yeni bir anakart için.