Ryzen 9 7900 için bu soğutucu iyi midir?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
SELAMÜN ALEYKÜM
Öncelikele bişi sorcam sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum işlemcim 80 90 derece arasında çalışıyordu bi sıkıntı olmuşmudur ?

Ve bu soğutucu alöayı düşünüyorum kullanan varmı sıvı soğutucu istemeiyorum önerirniz varsa atabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
SELAMÜN ALEYKÜM
Öncelikele bişi sorcam sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum işlemcim 80 90 derece arasında çalışıyordu bi sıkıntı olmuşmudur ?

Ve bu soğutucu alöayı düşünüyorum kullanan varmı sıvı soğutucu istemeiyorum önerirniz varsa atabilirsiniz.

Şu anda kullandığın soğutucu nedir ? Oyun içinse phantom spirit yeterli olabilir ama renderda yetersiz

SELAMÜN ALEYKÜM

80-90 dan bir şey olmaz , 95-100'ü geçmesi ve evet sanırım yeterli olur en azından 90 derecelere çıkmaz.

Aldığımda bütçem buna yetmişti oyun için kullanıcam.

Phantom spirit alınır ama attığın model değil. 2k'ya aynısının sadece tasarımı kötü olan modeli var. Bence aynı modelin sırf tasarımı için %40 fazlası verilmemeli

Phantom spirit alınır ama attığın model değil. 2k'ya aynısının sadece tasarımı kötü olan modeli var. Bence aynı modelin sırf tasarımı için %40 fazlası verilmemeli
Hocam kasanın birazda güzel gözükmesini istiyprum oyüzden aradaki fiyat farkını verirrim bide öndeki fanı arkaya doğru takmak istiyorum ramdeki rgb ışıkşarı görünsün diye anakarttaki çıkıntıdan dolayı takılırmı tskılmazmı diye tereddütteyim sıkıntı olurmu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80-90 dan bir şey olmaz , 95-100'ü geçmesi ve evet sanırım yeterli olur en azından 90 derecelere çıkmaz.
Hocam ideal işlemci sıcaklığı kaç olmalı bilmediğim için soruyorum.

• Beğen
Hocam kasanın birazda güzel gözükmesini istiyprum oyüzden aradaki fiyat farkını verirrim bide öndeki fanı arkaya doğru takmak istiyorum ramdeki rgb ışıkşarı görünsün diye anakarttaki çıkıntıdan dolayı takılırmı tskılmazmı diye tereddütteyim sıkıntı olurmu.
Öndeki fanı arkaya derken kasanın içine hava alan fanını 2. egzoz fan olarak mı kullanmak istiyorsun ? Yapma bence öyle bir şey içeriye hava girişi önemli. Hava soğutmanın fanı zaten kısmen 2. egzoz fan gibi olacak.

Öndeki fanı arkaya derken kasanın içine hava alan fanını 2. egzoz fan olarak mı kullanmak istiyorsun ? Yapma bence öyle bir şey içeriye hava girişi önemli. Hava soğutmanın fanı zaten kısmen 2. egzoz fan gibi olacak.
Yok oda yine hava alacak şekilde takıcam ama arkasına.

• Beğen
Yok oda yine hava alacak şekilde takıcam ama arkasına.
Egzoz tarafına hava alacak fan yaparsan dışarı atılan sıcak hava anında içeri girer sıcaklıklar yükselir saçma olur. Bir de genelde egzoz fan 1 tane takılabiliyor nasıl takmayı düşünüyorsun kasa kocaman falan herhalde

Şu tarz demek istedim.

Ekler

• 4350.webp
    4350.webp
    141 KB · Hit: 9
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ideal işlemci sıcaklığı kaç olmalı bilmediğim için soruyorum.
oyun için 70-75-80 , ağır işler için 90-95'i geçmesin kafi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,084
Üyeler
183,057
Son üye
Yigitt1
Geri