ryzen master bozuyormu

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
ryzen master bozuyormu OC yapıyorum ama biosa geçirmiyorum çünkü bilmiyorum her açtığımda pc yi ryzen master açıp aply diyorum sıkıntı çıkmıyo benim için ama birileri ryzen master bozuyo dedi

hep oyleydi ryzen master.

forumda biosu bozuyor ddiye duymuştum

nasıl yani

ryzen master bozuyormu OC yapıyorum ama biosa geçirmiyorum çünkü bilmiyorum her açtığımda PC yi ryzen master açıp aply diyorum sıkıntı çıkmıyo benim için ama birileri ryzen master bozuyo dedi
Bios a gir bios da AMD Overclocking sekmesini bul ve aç sonra Manual Overclocking e gir sonra frekans ve voltaj gir. 4200 ve 1100 şeklinde girmelisin veya hangi frekans/voltaj kombinasyonunu kullanıyorsan onu yaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen Master Bios bozmaz onlar hikaye

Bios a gir bios da AMD Overclocking sekmesini bul ve aç sonra Manual Overclocking e gir sonra frekans ve voltaj gir. 4200 ve 1100 şeklinde girmelisin veya hangi frekans/voltaj kombinasyonunu kullanıyorsan onu yaz

Ryzen Master Bios bozmaz onlar hikaye
amd overclocking yaptığımda biosdan çıkınca direk pc açmıyo direk biosu sıfırlayıp fabrika ayarlşarına döndürünce anca pc yi açabiliyorum

amd overclocking yaptığımda biosdan çıkınca direk PC açmıyo direk biosu sıfırlayıp fabrika ayarlşarına döndürünce anca PC yi açabiliyorum
O terslikte bir iş var bende çalışıyor :(

mit den yapıcam sıkıntı olurmu

bide cidden bozmuyomu ryzen master mesela biosdan yapmak istemiyorum her seferinde PC yi açıp ryzen masterden aply yapmak istiyorum
Her seferinde Ryzen Master ile uğraşacaksan hiç bir şey değişmez ve bozulmaz. MIT den yapmak biraz zor @kandes22 daha iyi biliyor

Always has been.

Always has been.
@Mehmet Yılmaz'da söylemişti bozuyor galiba.
Her seferinde Ryzen Master ile uğraşacaksan hiç bir şey değişmez ve bozulmaz. MIT den yapmak biraz zor @kandes22 daha iyi biliyor
abiler ablalar kardeşlerim ben kısaca her pc açtığımda ryzen master ile oc yapsam sıkıntı olur mu ilerde çünkü yaptığım oc da 1.0798 voltaj gibi bişey veriyorum hem 4ghz ye sabitleniyo hemde derece çok azalıyor 55 derecede falan çalışıyo core tempde bütün çekirdekler 100%

Geri