Pek anlamıyorum en iyisi bu mu bu fiyataGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
bu bütçede en iyisi evetPek anlamıyorum en iyisi bu mu bu fiyata
Peki benim sisteme olur mu bu soğutucu ramlere değer mı anakarta uyumlu mu bilginiz var mıbu bütçede en iyisi evet
ramlere çarparsa arka tarafına takarsın fanı. kasa açısından sorun olmaz.Peki benim sisteme olur mu bu soğutucu ramlere değer mı anakarta uyumlu mu bilginiz var mı
Sizce 224 xts alsam nasıl olur kıyaslarsak bununla aralarındaki derece farkı kaçtır sizceramlere çarparsa arka tarafına takarsın fanı. kasa açısından sorun olmaz.
Knk bende cougar gemini s kasa var i5 12400f İşlemci var benim kasama olur mu b450m k2 anakart kullanıyorumramlere çarparsa arka tarafına takarsın fanı. kasa açısından sorun olmaz.
bunda 2 kule var ve 6 bakır boru var çokk daha iyiSizce 224 xts alsam nasıl olur kıyaslarsak bununla aralarındaki derece farkı kaçtır sizce
Knk kasama olmayabilir o yüzden 224 xts alasım var aralarında kaç derece oynar sence mesela cyberpunk gibi bir oyundabunda 2 kule var ve 6 bakır boru var çokk daha iyi
Güzel öneriGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
224 oluyorsa bu da olur kasana.Knk kasama olmayabilir o yüzden 224 xts alasım var aralarında kaç derece oynar sence mesela cyberpunk gibi bir oyunda
olur olur o kasa devasa dert etme. olmayacak olsa önermem zaten. aralarındaki dereceyi sayısal olarak söyleyemem ama 2 kule ve +2 bakır boru +1 fan baya fark olur diye düşünüyorum.Knk kasama olmayabilir o yüzden 224 xts alasım var aralarında kaç derece oynar sence mesela cyberpunk gibi bir oyunda
milli soğutucumuzGüzel öneri
Bundan alabilirsiniz
Post automatically merged:
224 oluyorsa bu da olur kasana.