- Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman np
o zaman np
bende de 7500f varama işimi görüyor diye alma gereksinimi duymadım boşver 7800x3d alırsınUlan kaçırdık 600de kuponum vardı 7500ften geçsem çok fark olur muydu
bende de 7500f varama işimi görüyor diye alma gereksinimi duymadım boşver 7800x3d alırsın
Tüh ya tükenmişkasım ayında bu fiyata olsa kaçırmazdım o zamanlar 8500 10k arası gidip geliyordu uzun zaman sonra iyi indirim olmuş
![]()
AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence gerek yok, daha ileriki nesillere sakla bence paranı.Ulan kaçırdık 600de kuponum vardı 7500ften geçsem çok fark olur muydu
b650 gaming plus wifi aldım suan senın kı ıle aralarında cok fıyat farkı yoksa dedıgıme yonelebılırsın guzel anakart650 olması lazım
Elinde var mı yoksa almayı mı düşünüyorsun, bütçe ne kadar?buna a620 mi yakışır b650 mi msi a620m-e var onunla kombinlesem taşıyabilir mi işlemciyi
a620 var elimdeElinde var mı yoksa almayı mı düşünüyorsun, bütçe ne kadar?
Elinde o varsa masraf yapmaya gerek yok, sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.a620 var elimde
stok yok diye not düşmüşler onaylanmadı siparişBenimki iptal edildi, var mı başka iptal edilen arkadaşlar
stok yok diye not düşmüşler onaylanmadı sipariş