RYZİNTEL :D

Hangi anakartlara uyumlu olacak şimdi onun için de ayrı bir anakart modelleri lazım.
Threaddipper gibi işte veya onlara özel anakart wow müthiş olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl hayal bende keşke sisteme gerek kalmadan oyun oynasak diyordum sonraki hafta geforce now çıktı
Yoksaa..... haftaya bi bakmışız RYZİNTEL 1100k :d

Threaddipper gibi işte veya onlara özel anakart wow müthiş olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksaa..... haftaya bi bakmışız RYZİNTEL 1100k :d
O zaman sorun yok hayale devam

Düşünseneze,nedense böle bir şey aklıma nasıl geldi hiç anlamadım anlatıyorum düşünün intel ile amd bir araya gelip anlaşıyolar diyolarki ya biz neden birleip bir işlemci çıkarmıyoruz hem senin işlemcin hem benim işlemcim bir arada olsun fln sonra ortaya ryzintel çıkıyor ve threadipper boyutunda oluyor ve 128core 256thread düşünseneze böle bir işlemci var herneyse bunlar bölle yapıp satıyr tek amaçları aralarındaki herşeyi birleştirp oyun severler için sadecfe parça üretmek :D ne güzel olurdu ama parasıda ayrı bir güzel

niye aklıma böle bişi geldi bilmiyorum mafia 2 oynuyordum aklıma takıldı ryzintel güzel oldu bu arada :D bu arada düşüncem nasıl
Hayalin güzel. 128 çekirdek neden olmasın :D Aslında çok da uzak değil. Şu zamana kadar üretilmiş en güçlü işlemci 56 çekirdek 112 thread mesela. 15000 dolar civarında satılıyor. 128 core yakındır :D

Kankam o değilde neden bana amd fx serisi işlemciler 3600 veya 3500x 1600af den daha iyi geliyor yani şöyle sanki fx 8300 ile gt 750ti lı bir sistem veya rx 5500xtli bir sistem benim gözümde 2080ti lı sisteme eşit çok inanılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,868
Üyeler
204,546
Son üye
Sametu.
Geri