Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.Format atın.
Arkadaşlar sorun başlıkta bunu nasıl çözerim tahminen yaptığım cracklerden birinden bulaştı asıl çözerim hangi crackten bulaştı emin değilim
Nasıl bir sayfa açılıyor?Arkadaşlar sorun başlıkta bunu nasıl çözerim tahminen yaptığım cracklerden birinden bulaştı asıl çözerim hangi crackten bulaştı emin değilim
adwcleaner denedim viris olmayan doslarımıda sildi ve sorun düzelmedi 1 saat önce denedimCyber Security Software and Anti-Malware | Malwarebytes
Protect your home and business PCs, Macs, iOS and Android devices from the latest cyber threats and malware, including ransomware.www.malwarebytes.comSirasi ile kur ikisindede tarama yapAdwCleaner 2024 - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes
Download Malwarebytes AdwCleaner 2024 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.www.malwarebytes.com
Adwcleaner virüslü bütün herşeyi siler hocamadwcleaner denedim viris olmayan doslarımıda sildi ve sorun düzelmedi 1 saat önce denedim
Hocam bir kaç bildirimi açmışsınızdır belki uzantıları kontrol edin veya googleyi sıfırlayınOyun reklamı fln işte ne önemi var ne olduğunun nasıl çözebilirim
Format At Yada Windows Defender İle Tarama YapArkadaşlar sorun başlıkta bunu nasıl çözerim tahminen yaptığım cracklerden birinden bulaştı asıl çözerim hangi crackten bulaştı emin değilim
Bildirim gibi değil bilgisayar açılınca direk otomatik chorm açılıyor ve oyun reklamı sayfası açılıyor (ana sayfa bozulmamış)Hocam bir kaç bildirimi açmışsınızdır belki uzantıları kontrol edin veya googleyi sıfırlayın
Windows defender bir şey bulamıyor ve şuanda format atamam tahminen regedit dosyaları ile alakalı bir durum ama nasıl bulup sileceğim emin değilimFormat At Yada Windows Defender İle Tarama Yap
Hocam bir kaç bildirimi açmışsınızdır belki uzantıları kontrol edin veya googleyi sıfırlayın
Aynısını söyleyecektim. Böyle bir önemi var.Oyun reklamı fln işte ne önemi var ne olduğunun nasıl çözebilirim
Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.Format atın.