Neler Yeni

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ßeta

80+ Bronze
̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Son düzenleme:
En İyi Cevap
Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.

İlk önce Kaspersky indir ve sistemine tam tarama yaptır.
Daha sonra Malwarebytes indir. Malwarebytes'da tam tarama yaptırmak için şuradaki konuyu incele.
Daha sonra AdwCleaner indir ve tarat.

Şimdi okudum, evet. Google'ı sıfırlamak da işe yarayabilir. Ayrıca AdwCleaner neyi sildiyse bırak silsin, belki sen fark etmemişsindir ama yine virüs olabilir o dosyalarda.

Eğer bu yöntemlerin hiçbirisi işe yaramazsa format atabilirsin.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar sorun başlıkta bunu nasıl çözerim tahminen yaptığım cracklerden birinden bulaştı asıl çözerim hangi crackten bulaştı emin değilim
Sirasi ile kur ikisindede tarama yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yusuf Arı
bunca zamandır bir sürü crackli oyun indirdim(güvenilir sitelerden)herhangi bir virüse rastlanmadım belkide sizin indirdiğiniz yer güvenli olmadıgı için bulaşmış olabilir.

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sirasi ile kur ikisindede tarama yap
adwcleaner denedim viris olmayan doslarımıda sildi ve sorun düzelmedi 1 saat önce denedim

ßeta

80+ Bronze
Hocam bir kaç bildirimi açmışsınızdır belki uzantıları kontrol edin veya googleyi sıfırlayın
Bildirim gibi değil bilgisayar açılınca direk otomatik chorm açılıyor ve oyun reklamı sayfası açılıyor (ana sayfa bozulmamış)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format At Yada Windows Defender İle Tarama Yap
Windows defender bir şey bulamıyor ve şuanda format atamam tahminen regedit dosyaları ile alakalı bir durum ama nasıl bulup sileceğim emin değilim

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bu işlemin en son yapılması gereken işlem olduğuna inanıyorum.

İlk önce Kaspersky indir ve sistemine tam tarama yaptır.
Daha sonra Malwarebytes indir. Malwarebytes'da tam tarama yaptırmak için şuradaki konuyu incele.
Daha sonra AdwCleaner indir ve tarat.

Şimdi okudum, evet. Google'ı sıfırlamak da işe yarayabilir. Ayrıca AdwCleaner neyi sildiyse bırak silsin, belki sen fark etmemişsindir ama yine virüs olabilir o dosyalarda.

Eğer bu yöntemlerin hiçbirisi işe yaramazsa format atabilirsin.

En İyi Cevap
Top Bottom